Index / Persoonlijke financiën / Opnemen Credit Card Aankopen

Share This Post

Persoonlijke financiën

Opnemen Credit Card Aankopen

Credit cards kan een nuttige manier om aankopen te zijn, zowel online als in de detailhandel locaties. Veel kaarten hebben beloningsprogramma's die u in staat om de voordelen van het gebruik van de kaart, zoals cash back of een product geschenken oog

AdvertisementCredit cards kan een nuttige manier om aankopen te zijn, zowel online als in de detailhandel locaties. Veel kaarten hebben beloningsprogramma's die u in staat om de voordelen van het gebruik van de kaart, zoals cash back of een product geschenken oogsten. Een essentieel onderdeel van het gebruik van creditcards is het bijhouden van uw kaart aankopen. Dit is zowel om ervoor te zorgen dat u niet meer uitgeven dan je in staat bent om te bedekken met een betaling zijn, maar ook zodat u uw aankopen te verzoenen met uw kaart verklaring voor zorgen dat er geen fouten of frauduleuze activiteiten worden weergegeven op de kaart.

Maak een spreadsheet op uw computer. U kunt alle belangrijke software-programma gebruiken met een spreadsheet-functie, zoals Microsoft Excel. Maak vijf kolommen van uw spreadsheet: "datum van aankoop," "bedrag van de aankoop", "Plaats van aankoop", "Beschrijving" en "verzoend". U kunt ook om formules in de spreadsheet die ervoor zullen zorgen dat het totaal van uw aankopen automatisch wordt bijgewerkt met elk item in te voeren.

Bewaar de ontvangsten voor alle credit card aankopen en bewaar ze op een plaats. Voor online aankopen, kunt u afdrukken van de online ontvangstbewijs of de details van elke aankoop opnemen op een stuk papier. Houd dit papier met de andere ontvangsten.

Voer uw credit card aankopen op uw spreadsheet. Het is een goed idee om dit dagelijks te doen, maar als u vindt dat het belasten van je kunt het ook doen wekelijks of maandelijks. Zorg ervoor dat u uw gegevens invullen voor het ontvangen van uw maandelijkse creditcard, zodat u uw aankopen kunt vergelijken met die op de verklaring.

Stemt u uw maandelijkse credit card statement met uw spreadsheet verslag van uw credit card aankopen. Bij elke aankoop van een verklaring verschijnt, schrijft het woord "Ja" in de kolom verzoend. Noteer alle aankopen op de bewering dat je kan me niet herinneren of niet in uw administratie. Informeer uw credit card maatschappij zo snel mogelijk te informeren over eventuele fouten.

Hints

U kunt ook opnemen van uw creditcard aankopen in een kleine notebook die je met je meedraagt ​​tijdens de dag. Gebruik dezelfde vijf kolommen in uw notebook, maar schrijf in uw aankopen zoals ze zich voordoen.

Share This Post