Index / Huis / Open haard Muur Ideeën

Share This Post

Huis

Open haard Muur Ideeën

Het verfraaien van de open haard muur kan de toon voor uw hele woonkamer of slaapkamer in te stellen. De ogen van uw gasten zal uiteraard worden gevestigd op wat er aan de muur gehangen of rustend op de schoorsteenmantel. Proberen om creatief decorat

AdvertisementHet verfraaien van de open haard muur kan de toon voor uw hele woonkamer of slaapkamer in te stellen. De ogen van uw gasten zal uiteraard worden gevestigd op wat er aan de muur gehangen of rustend op de schoorsteenmantel. Proberen om creatief decoratief regelingen besluiten kan overweldigend lijken, maar zodra de juiste decor is op zijn plaats, zal de rest van de kamer bij elkaar op natuurlijke wijze vallen. U vindt hier vele verschillende theorieën over de beste manier om te versieren uw haard muur en mantel te vinden; alles wat je hoeft te doen is het vinden van degene die u het beste past, uw huis en uw gezin.

Symmetrical Designs

Symmetrische versieren is een traditioneel ontwerp dat draait om één centraal stuk en bijpassende kleinere versieringen aan beide zijden. Als uw woonkamer is kleiner dan je zou willen, maak uw brandpuntsstuk een grote spiegel opknoping boven de open haard. Volgens de Meubelbeurs voor kleine ruimtes website, spiegels zijn een uitstekende manier om een ​​ruimte groter lijken dan het werkelijk is. Symmetrische mantel decoratieve elementen gemakkelijk te vullen een eenvoudig decor. Je hebt niet veel nodig hebt om uw haard muur er fris en uitnodigend, een paar kleine kaarsen, vazen ​​of foto's aan elke zijde van het brandpunt stuk zal volstaan.

asymmetrische Designs

Voor een quirkier decor, probeer asymmetrische ontwerpen. Deze zijn lastig te monteren, maar ze kunnen een leuke en artistieke sfeer in uw huis te produceren. In plaats van het in evenwicht brengen van uw mantel met een brandpunt stuk of bijpassende decoraties, streven naar evenwicht met kleuren of gewicht. Bijvoorbeeld, een groot schilderij hangen aan een zijde van de mantel kan worden aangevuld met een cluster van vazen ​​in dezelfde kleuren maar verschillende afmetingen en vormen anderzijds. Bij asymmetrisch decoreren, wil je niet foto's op te hangen aan de open haard muur in een rechte lijn. Experimenteren met het saldo zal uiteindelijk leiden tot een oogstrelend patroon dat niet afhankelijk is van vergelijkbare grootte of rijen.

Herhaling

Bij een goed geregeld, kan herhaling een grauwe muur open haard te zetten in een stijlvol design. Aankoop van drie of meer schilderijen met gelijkaardige onderwerpen of kleuren en schik ze netjes naast elkaar boven de schoorsteenmantel. Kleine bijpassende versieringen of kaarsen kan gemakkelijk passen in het ontwerp op de schoorsteenmantel. Niemand stukje decor dient aandacht te individueel vestigen op zichzelf. De schilderijen moeten allemaal dezelfde grootte en de schoorsteenmantel stukken dient te klein om aandacht te trekken. Decoratieve fijn porselein kan ook de plaats van de schilderijen.

Lagen

Het creëren van lagen is de natuurlijke oplossing voor decorateurs die vele items die ze wilt weergeven. De rug laag moet worden wat je van plan bent om op te hangen aan de muur - spiegels, foto's, schilderijen, servies en andere kunstwerken. Deze moeten de grootste stukken van decor dat u wilt weergeven. Als u doorgaat met lagen te maken op de schoorsteenmantel, geleidelijk maken ze kleiner en kleiner. Fotolijstjes of boeken die keurig rusten in de rug, met kleine kaarsen of beeldjes natuurlijk vinden van een plek aan de voorkant. Deze decoratieve techniek kan wat trial and error te nemen zoals je onkruid uit items of ideeën die de open haard muur blik te rommelig te maken.

seizoensgebonden

De mantel en open haard muur maakt een speciale doek voor decorateurs, want terwijl het slechts een klein gebied, het vraagt ​​aandacht voor het oog. Profiteer van deze bijzondere mengsel door het creëren van verschillende versieren regelingen voor elk seizoen of vakantie. Het zal niet lang duren om de decoraties uit te schakelen, maar zelfs dat kleine moeite een gigantisch verschil in de geest van de kamer zal maken. Op de schoorsteenmantel, kan kransen worden opgehangen met Kerstmis, samen met slingers verweven met witte kaarsen. In de zomer, zal kommen van verse citrusvruchten en heldere kleuren de kamer een ontspannen sfeer te geven. Veren maken ook een creatieve outdoor indruk. Fall is de perfecte tijd voor de kleuren oranje en donkergroene vergezeld van-kaneel geurkaarsen of decoraties gemaakt van stro.

collecties

Voor degenen die graag de perfect geregeld, maar rommelig look, de schoorsteenmantel is perfect voor het organiseren van collecties, zoals een fotografie familie tijd lijn of een mini-bibliotheek van hardback boeken. Het zal een creatief decorateur nemen om een ​​ontwerp dat bestaat uit slechts het stapelen van een verzameling op een rij te vinden. Als u het regelen van boeken, het creëren van een verscheidenheid van posities - sommige boeken verticaal, sommige horizontaal. Houd de mantel uit op zoek te overbelast of bezet met een paar onopvallende boek stoppen langs de weg.

Share This Post