Index / Gezondheid / Oorzaken van White Krukken

Share This Post

Gezondheid

Oorzaken van White Krukken

Krukken kunnen denkbaar en aanvaardbaar, komen in een veel tinten van bruin en zelfs zwart en groen, maar een witte kruk is niet normaal en vereist actie, volgens gastoenterologist Dr Picco bij mayoclinic.com (zie referenties). geen Bile Als ontlasti

AdvertisementKrukken kunnen denkbaar en aanvaardbaar, komen in een veel tinten van bruin en zelfs zwart en groen, maar een witte kruk is niet normaal en vereist actie, volgens gastoenterologist Dr Picco bij mayoclinic.com (zie referenties).

geen Bile

Als ontlasting wit betekent volgens Picco, dat ontbreekt gal, hetgeen spijsverteringssap door de lever en opgeslagen in de galblaas. Een gebrek aan gal geeft de mogelijkheid van een probleem in de galwegen of de lever. Gezonde ontlasting bruin en krijgt het de kleur van de gal dat wordt uitgescheiden uit de lever tijdens de spijsvertering en de dunne darm. Als de lever niet produceert gal of als het maar de gal wordt voorkomen of belemmerd verlaten de lever, zal de ontlasting wit zijn.

medicijnen

Er zijn medicijnen die je stoelgang kan draaien wit, met inbegrip van anti-diarree medicatie en grote doses van Kaopectate of Pepto-Bismol. Sommige anti-schimmel medicijnen, antibiotica en maagzuurremmers kunnen ook dit effect hebben op de kleur van je ontlasting.

Medische omstandigheden

Medische aandoeningen die kunnen leiden tot ontlasting licht gekleurd of wit te zetten onder vernauwing van de galwegen, galstenen, tumoren, cysten, stofwisselingsziekten, een lever infectie zoals hepatitis of levercirrose, en darm- en galweg aangeboren afwijkingen.

Galwegobstructie

Een gal-duct verstopping kan worden veroorzaakt door een aantal voorwaarden, waaronder galstenen, ontstoken galwegen, letsel aan de galblaas van een operatie, vergrote lymfeklieren in de porta hepatis, cysten in de galwegen, tumoren in de pancreas of de galwegen en tumoren die zich hebben verspreid naar de galwegen. Een persoon kan een risico van dit optreden als hij een verzwakt immuunsysteem dat blokkering via infectie, letsel aan de buik, gal kanker, biliaire chirurgie, pancreaskanker, pancreatitis of een geschiedenis van galstenen veroorzaken, volgens nlm.nih .gov (zie referenties).

Andere aan galwegobstructie gerelateerde problemen

Naast het draaien van uw ontlasting wit, kan een geblokkeerde galweg geelzucht produceren en draai je huid geel als gevolg van de ophoping van bilirubine in het bloed.

Digestive Issues

Als u problemen spijsvertering problemen, kan dit uw ontlasting beurt een bleke kleur, volgens Wrongdiagnosis.com (zie referenties). Het spijsverteringsstelsel bestaat uit de canule van de mond tot het rectum en huisvest de slokdarm, maag en darmen en de organen die zijn verbonden met de buis, die de lever en pancreas omvatten. Als u een van de twaalfvingerige darm, fecale incontinentie, de ziekte van Whipple, dysenterie of oesofageale achalasie, is er een kans dat uw ontlasting bleke kan in kleur.

Share This Post