Index / Cars / Oorzaken van Snelheidsmeter Storingen in een Honda Civic

Share This Post

Cars

Oorzaken van Snelheidsmeter Storingen in een Honda Civic

Een goed functionerende snelheidsmeter in een Honda Civic moet rusten wanneer de auto stationair draait en moet langzaam stijgen in reactie op de versnelling van de auto. Bij een snelheidsmeter niet goed werkt, kan het functioneren op vele verschille

AdvertisementEen goed functionerende snelheidsmeter in een Honda Civic moet rusten wanneer de auto stationair draait en moet langzaam stijgen in reactie op de versnelling van de auto. Bij een snelheidsmeter niet goed werkt, kan het functioneren op vele verschillende manieren, met inbegrip van constante stationair draaien, stijgt wanneer de auto niet actief is, het melden van een onjuiste snelheid, en op en neer. Wanneer een Burger's snelheidsmeter storingen kan worden veroorzaakt door een aantal problemen.

losse draden

De meest voorkomende oorzaak van de snelheidsmeter storing losse draden die aansluiten op de achterkant van de snelheidsmeter. Losse draden worden vaak veroorzaakt door onjuiste plaatsing wanneer het voertuig is vervaardigd, of als gevolg van herhaaldelijk rijden over ruw terrein.

Kortsluiting

Een kortsluiting ontstaat de snelheidsmeter in een Honda Civic defect raken. Vaak kortsluiting het resultaat van de plastic clip breken de draden vanaf de motor gaat. Zonder clip, zal de draden vrij te wrijven tegen de motor, uiteindelijk resulterend in kale draden die kort tegen het metaal van de auto.

Variabele snelheid Sensor

De variabele snelheid Sensor, ook bekend als de VSS, is gelegen aan de transmissie en zal ertoe leiden dat de snelheidsmeter ongebruikt blijven bij het accelereren als ze beschadigd zijn. Corrosie op de verbinding kan ook leiden tot storingen snelheidsmeter en wordt meestal gecorrigeerd door reiniging, reparatie of vervanging.

Exhaust Gas Recirculation System

Het uitlaatgasrecirculatiesysteem, vaak aangeduid als de EGR, een klep op de motor die wordt geopend zodat er afvoer passeren. Als de EGR slecht gaat of beschadigd raakt, kan het open blijven als het wordt verondersteld te worden gesloten, waarbij de snelheidsmeter zal veroorzaken bob op en neer sporadisch, en zal ook leiden tot de motor zeer ruwweg draaien.

doorgebrande zekering

Elke Honda Civic heeft een zekeringenkast, die is gelegen aan de binnenkant van het dashboard aan de kant van de bestuurder. Als de zekering die de snelheidsmeter controleert los komt of slagen, kan de snelheidsmeter vreemd te gedragen, of helemaal stoppen met functioneren. Een doorgebrande zekering kunnen worden geïdentificeerd door een zwarte vlek in het plastic.

Zuurstof sensor

In tegenstelling tot de meeste andere auto's, de Honda Civic heeft twee zuurstof sensoren, die uitlaatgassen informatie doorgeven aan de computer van de auto, zodat de brandstoftoevoer en de ontsteking snelheid van de motor stabiel en efficiënt blijven. Als een of beide zuurstof sensoren defect, onjuiste ontsteking en brandstoftoevoer kan ertoe leiden dat de motor slecht beheerd, waarbij de snelheidsmeter zal leiden tot een flinke ruk en stotteren in de reactie. Een slechte zuurstof sensor gaat vaak gepaard met de check engine licht.

Share This Post