Index / Bedrijf / Oog op de productie Accounting Information

Share This Post

Bedrijf

Oog op de productie Accounting Information

Financiële transacties, die voorkomen in elk bedrijf maken het grootste deel van de boekhoudkundige informatie. Elk bedrijf, groot of klein, moet een proces voor het nauwkeurig opnemen van boekhoudkundige informatie. Het is essentieel voor een goede

AdvertisementFinanciële transacties, die voorkomen in elk bedrijf maken het grootste deel van de boekhoudkundige informatie. Elk bedrijf, groot of klein, moet een proces voor het nauwkeurig opnemen van boekhoudkundige informatie. Het is essentieel voor een goede besluitvorming. Een groot bedrijf kan enkele accountants op het personeel om op te nemen en financiële informatie te meten. Een kleinere winkel eigenaar zou deze informatie produceren zelf of huren van een extern accountantskantoor.

recordable

Om nuttig boekhoudkundige informatie te produceren, moet de financiële transacties kunnen worden opgenomen. Een transactie moet op worden geregistreerd. Afhankelijk van de boekhoudkundige methode die wordt gebruikt, kan een transactie worden geacht te hebben plaatsgevonden toen de omzet wordt verdiend of kosten worden gemaakt, zelfs als er geen betalingen zijn gedaan of ontvangen.

Meetbaar

Boekhoudkundige informatie moeten meetbaar zijn. Als er een factuur, een cheque of een contract wordt het bedrag in dollars gemakkelijk bepaald. Zonder enige document met de dollar bedrag, moet een accountant een schatting met behulp van de beste informatie die zij ter beschikking heeft te maken. Ze moeten duidelijk documenteren haar methode om te komen tot het geschatte bedrag in dollars.

evaluatie

Prestatiebeoordeling voor een individu op basis van accounting informatie voor transacties die onder controle van die persoon waren. Bijvoorbeeld, een inkoper die verantwoordelijk is voor de onderhandelingen over de prijzen van grondstoffen zijn. De werkelijke kosten van het aankopen van deze agent zou de basis voor zijn evaluatie. De lokale manager van een afdeling kan worden geëvalueerd op basis van de winsten van die afdeling. Een winst- en verliesrekening over die afdeling zou de basis vormen voor haar evaluatie.

Besluitvorming

Boekhoudkundige informatie kan worden gebruikt voor de besluitvorming. Een type van de beslissing is de vraag of een bedrijf een onderdeel zou moeten maken zelf, of de aankoop van het deel van een externe leverancier. Een ander type van de beslissing zou zijn of het bedrijf een speciale bestelling moet accepteren tegen een lagere prijs. Voor deze beslissing, moet de financiële gegevens worden verzameld en vergeleken. Boekhoudkundige informatie wordt ingeroepen om de beste beslissing te nemen.

Communicatie

Uiteindelijk wordt boekhoudkundige informatie gebruikt om te communiceren. Het wordt gebruikt om de financiële resultaten voor externe gebruikers, zoals crediteuren en investeerders communiceren. Schuldeisers gebruiken de informatie om te bepalen hoeveel krediet uit te breiden tot het bedrijf. Beleggers bepalen of ze willen investeren in het bedrijf. Boekhoudkundige informatie wordt ook meegedeeld aan managers en medewerkers, die zij overwegen in het nemen van beslissingen voor toekomstige transacties.

Share This Post