Index / Huis / Onyx Vs. granieten aanrecht

Share This Post

Huis

Onyx Vs. granieten aanrecht

Natuursteen werkbladen kunnen bijdragen tot een verbetering keukens, badkamers en bars in de woning. Hoewel graniet is een van de meest gebruikte materialen aanrecht, soms een huiseigenaar willen meer exotische steen gebruiken. Met zijn fragiele, doo

AdvertisementNatuursteen werkbladen kunnen bijdragen tot een verbetering keukens, badkamers en bars in de woning. Hoewel graniet is een van de meest gebruikte materialen aanrecht, soms een huiseigenaar willen meer exotische steen gebruiken. Met zijn fragiele, doorschijnende kleuren, onyx is een van de meer exotische natuursteen op de markt vandaag. Vaak in kleinere platen, kunnen onyx in gebieden die niet veel gebruik krijg worden geïnstalleerd. De kosten bereik kan verdubbelen of meer die van graniet, echter.

Granite Overzicht

Graniet is een stollingsgesteente, gevormd voornamelijk uit kwarts. Deze steen is extreem hard, duurzaam en in staat om hete potten, messen en het dagelijks gebruik te weerstaan. Net als andere natuursteen, graniet is variabel van kleur, kunnen scheuren bevatten en moet worden gereinigd met stenen schoonmakers evenals regelmatig afgesloten.

Onyx Overzicht

Onyx is een vorm van marmer, bestaat voornamelijk uit calciet. Net als andere knikkers, onyx is veel zachter dan graniet en is waarschijnlijk om vlekken of etsen. In tegenstelling tot andere knikkers, onyx is doorschijnend en kan worden van achteren verlicht om haar schoonheid te laten zien. Onyx is een uiterst variabel steen met zware aders. Geen twee stukken van onyx ooit precies gelijk, en één plaat waarschijnlijk tientallen kleuren bevatten. Onyx platen zijn niet zo groot als granietplakken omdat het materiaal veel kwetsbaarder en waarschijnlijk te extraheren in zo'n groot blok.

Verzorging van Granite

Zoals elke natuursteen, moet graniet worden gereinigd met stenen schoonmakers en verzegeld te belemmeren vlekken te helpen. Graniet is extreem dichte, maar, en vele soorten van graniet hebben weinig tot geen afdichting bij allen. Granieten bestand is tegen hitte, kracht en messen, waardoor het perfect voor keuken werkbladen, evenals een bar tops en badkamer ijdelheid tops. Zorg moet worden genomen niet om graniet te zuren of azijn te onderwerpen, en morsen moet worden geveegd in een tijdige wijze.

Verzorging van Onyx

Onyx kan gemakkelijk door messen, potten, schoonmaken elementen en zuren worden gemarkeerd. Daarom moet onyx worden gebruikt in autoluwe gebieden of low-use gebieden. Badkamer ijdelheid tops en wat bar toppen die niet veel gebruik krijg kunnen worden aangevuld met de kleuren en de aderen van onyx. Tandpasta, vocht uit glazen en voedingsmiddelen moeten worden opgeveegd zo snel mogelijk voorkomen markeren van de steen. Onyx altijd moeten worden gereinigd met een steen schoner en regelmatig verzegeld om vlekken belemmeren.

The Look van Granite

Graniet kan bezadigde of een wild-verschijnen steen zijn. Kleuren van graniet kan variëren van zwart naar groen, rood en blauw, en de steen kan strak worden vlekjes in het patroon of bevatten grote aderen. Net als alle andere natuursteen, zal graniet sterk verschillen van stuk naar stuk en binnen één stuk, hoewel sommige stenen zijn stiller in uiterlijk dan anderen. De patronen van graniet kan helpen om vuil en vingerafdrukken te verhullen, waardoor het schoon te verschijnen.

Het uiterlijk van Onyx

Onyx is een lichte en variabele steen. U kunt onderbouw verlichting te plaatsen onder dit doorzichtige steen zijn kleur en schoonheid te pronken. Onyx is verkrijgbaar in de kleuren variërend van goudgeel tot roze, blauw, groen en rood. Onyx is uiterst variabel en kan variëren niet alleen in kleur, maar in het patroon ook. Sommige delen van onyx kunnen zijn strepen van kleur die niet in andere rubrieken zijn. Onyx heeft een exotische en fragiele verschijning die kunnen aanvullen veel moderne en eigentijdse ontwerpen, vooral als back-lit.

Share This Post