Index / Tuin / Ongeveer 3 Stage Sneeuwkanonnen

Share This Post

Tuin

Ongeveer 3 Stage Sneeuwkanonnen

In de jaren 1970, ten minste vier bedrijven vervaardigd drie fasen sneeuwruimers: American Machine en Foundry, Craftsman, Lambert en Lombard. Drie fase sneeuw blowers worden niet meer gemaakt, maar vintage modellen circuleren op speciale collectie en

AdvertisementIn de jaren 1970, ten minste vier bedrijven vervaardigd drie fasen sneeuwruimers: American Machine en Foundry, Craftsman, Lambert en Lombard. Drie fase sneeuw blowers worden niet meer gemaakt, maar vintage modellen circuleren op speciale collectie en antiquair websites.

Single Stage Sneeuwkanonnen

Moderne snow blowers ééntraps of tweetraps, afhankelijk van het ontwerp van de machine. Eentraps sneeuwkanonnen breken sneeuw met een vijzel, of een horizontale kurkentrekker, die breekt en verspreidt de sneeuw in één beweging. Eentraps sneeuwkanonnen zijn kleiner dan hun tegenhanger, de tweetraps sneeuwblazer. Een gas of elektrisch enkele fase sneeuwblazer verwijdert sneeuw opbouw van kleine tot middelgrote woningen in zowel de residentiële en afgelegen locaties.

Twee Stage Sneeuwkanonnen

Zoals de naam al doet vermoeden, een tweetraps sneeuwblazer vereist twee stappen om te verwijderen en te herverdelen sneeuw. De eerste stap is vergelijkbaar met de eentraps sneeuwruimer; een vijzel breekt en voedt de sneeuw in de machine. De sneeuw wordt gevoed door middel van een waaier, of een verticale of horizontale chute, waar de sneeuw blaast uit de machine. Omdat een tweetraps sneeuwblazer maakt gebruik van lucht uit te blazen van de sneeuw, de meeste bedrijven verwijzen naar dual stage modellen als sneeuw blowers, en enkele fase modellen sneeuwblazers. Gas aangedreven tweetraps sneeuwruimers grote gebieden en kan omgaan met moeilijk of ijzige terrein.

Drie Stage Sneeuwkanonnen

Net als tweetraps sneeuwruimers, de drietraps sneeuwblazer maakt gebruik van een vijzel en waaier systeem. Een drietraps sneeuwblazer echter een tweede boor boven het hoofd vijzel. De bijkomende vijzel helpt bij sneeuw breuk en maakt de verspreiding van de resterende sneeuw in de waaier chute. De stijl en de vorm van de dubbele vijzel systeem verschilt per fabrikant.

Vintage Drie Stage Sneeuwkanonnen

Ten minste vier fabrikanten ontwikkelde drie stadium sneeuwruimers in de jaren 1970. De Amerikaanse Machine en Foundry model gekenmerkt door een schijf vijzel, terwijl de Craftsman bood een bar. Lombard modellen die identiek dubbele vijzel systemen en Lambert modellen bevatte een tweede vijzel aan de bovenkant van de sneeuw verwijderen emmer.

Share This Post