Index / Bedrijf / Ongebruikelijke manieren om geld te verdienen in West Virginia

Share This Post

Bedrijf

Ongebruikelijke manieren om geld te verdienen in West Virginia

West Virginia heeft een bevolking van meer dan 1,8 miljoen mensen per 2009. In 2008, reizigers besteden meer dan $ 4000000000 naar West Virginia.This veel mensen bezoeken creëert een levensvatbare markt voor ondernemers op zoek naar een nieuwe zakeli

Advertisement

West Virginia heeft een bevolking van meer dan 1,8 miljoen mensen per 2009. In 2008, reizigers besteden meer dan $ 4000000000 naar West Virginia.This veel mensen bezoeken creëert een levensvatbare markt voor ondernemers op zoek naar een nieuwe zakelijke mogelijkheden. Met een beetje creatief denken, kunnen ondernemers een aantal ongewone manieren om geld te verdienen in West Virginia te vinden.

Black Bear Imitatie

De zwarte beer kreeg de eer om de officiële status van dieren in 1973. Kinderen genieten van het leren over de natuur en het ervaren van interactieve demonstraties. Een manier om kinderen op te voeden over de zwarte beer omvat het uitvoeren van zwarte beer nabootsingen voor partijen of groepen jongeren. De ondernemer moet ontwerpen of de aanschaf van een zwarte beer kostuum, studeren zwarte beer feiten en laat volwassenen weten dat hij open voor het bedrijfsleven. Een typische presentatie door de ondernemer omvat delen feiten over de zwarte beer, zoals de ware kleuren zijn een diep bruin, het creëren van beer knutselen met de kinderen - zoals een masker - en role-playing beer veiligheid met de kinderen.

Train Race

De Baltimore & Ohio Railroad vertegenwoordigt de oudste spoorlijn in de Verenigde Staten. Meeste spoor loopt binnen de grenzen van West Virginia. Toeristen rijden de Potomac Eagle Scenic Railroad zoekt bald eagles of beginnen aan een New River Train Excursie naar het landschap van de New River Gorge te genieten. Een ondernemer die houdt van treinen zou een racebaan speciaal gebouwd voor model trein races. Trein liefhebbers kunnen hun eigen treinen te brengen in de races te gaan. De ondernemer zou toelating voor elke deelnemer in de trein wedstrijd op te laden. De ondernemer kan ook overwegen de verkoop van modeltreinen aan klanten om deel te nemen. De ondernemer dient om samen te werken met een model trein leverancier, zoals Walthers of HobbyLink, om het aanbod model treinen naar het gebied voor de verkoop aan de deelnemers te brengen.

Motorcycle Guide

Veel toevallige motorrijders verlangen naar de open wegen of omgang met andere fietsers rijden als het weer omslaat zonnig. De West Virginia HOG Rally in Charleston en de Wild & Wonderful Mountainfest Motorcycle Rally van Morgantown zowel optreden tijdens juli. Hoewel deze enthousiastelingen kunnen cruise rond op hun eigen, ze zou willen weten welke wegen de beste landschap of wat plaatsen Welkom ongedwongen renners aan hun rally's. De fiets rijdt ondernemer kan haar deskundigheid verkopen en dienen als een gids voor deze toevallige fietsers.

Geocaching Trainer

Geocaching biedt deelnemers de mogelijkheid om te zoeken naar verborgen schatten met behulp van een GPS-satelliet. West Virginia heeft gezien de populariteit van geocaching groeien in de afgelopen jaren met jagers op zoek naar schatten in Cabela's Travel Bug Motel of op de rivier Mud overdekte brug van Milton. Terwijl de populariteit van deze activiteit blijft toenemen, veel mensen nog steeds kijken op nieuwsgierig en vroeg zich af hoe het allemaal werkt. De ervaren geocacher kan een geocaching trainer te worden. Als trainer, de ondernemer voldoet aan met kleine groepen potentiële geocachers en leert hen hoe om te navigeren door deze activiteit. De trainer kan notities maken voor elke student, bespreken hoe het proces werkt en leidt het team op een geocaching schattenjacht. Als laatste activiteit, kan de trainer elke student te sturen op een individuele schattenjacht.

Share This Post