Index / Onderwijs / Onderwerpen voor Engels Conversation Classes

Share This Post

Onderwijs

Onderwerpen voor Engels Conversation Classes

Een leraar van een Engels conversatie klasse kunnen beginnen te lopen uit van ideeën. Je moet iets aan de klas te concentreren op, zelfs als je het geluk hebt om studenten met een breed scala van belangen die op lengte kan praten over bijna alles zij

AdvertisementEen leraar van een Engels conversatie klasse kunnen beginnen te lopen uit van ideeën. Je moet iets aan de klas te concentreren op, zelfs als je het geluk hebt om studenten met een breed scala van belangen die op lengte kan praten over bijna alles zijn. Eenmaal familie, werk, ambities, reizen en speciale gelegenheden zijn uitgeput als onderwerpen van gesprek, kijk verder weg.

Het nieuws

Breng in een krant of kijk op het nieuws online en print een paar van de dag verhalen voor de les. Maak genoeg exemplaren voor uw studenten. Onderwerpkeuze kan worden afgestemd op leerlingen. Schuimige celebrity gossip misschien sommige studenten aan te passen, terwijl anderen gelukkiger bespreken ingewikkelde politieke kwesties in de diepte zou zijn. Je zou willen een verhaal in het buitenland kiezen over een belangrijke verkiezingen, een ander over de laatste schokkende gedrag van een beroemdheid, en een andere op een lokale kwestie. Selecteer een online of offline bron bij een geschikt taalniveau voor de klasse, tabloids hebben bijvoorbeeld een veel eenvoudiger stijl dan plano's, en vergeet niet om te gaan door middel van nieuwe woordenschat voor de discussie.

debatten

Debatteren over controversiële kwesties kunnen motiveren studenten te praten. Als u er vertrouwen in dingen zullen niet al te verwarmd, probeer ze te bespreken in de klas. De kansen zijn een paar studenten zullen domineren dergelijke gesprekken dus zorg ervoor dat iedereen een kans heeft om te spreken. Gebruik indien nodig een geïmproviseerde spreken stokje, zoals een opgerolde stuk papier. Alleen de persoon die kan spreken. Misschien verdelen de klas in "voor" en "tegen" groepen. Laat hen voor te bereiden en dan een debat met de hele klas. Up-to-date met het nieuws biedt u een klaar levering van nieuw debat onderwerpen.

willekeurige woorden

Schrijf een paar dozijn woorden of zinnen op kaarten en leg ze in een envelop. U kunt degene die je denkt dat studenten interessant zou vinden, zoals 'kleuren en emotie "," honden "" bijgeloof "" uitvindingen "en" hobby's te kiezen. " Als alternatief, de leerlingen vragen om een ​​aantal kaarten van hun eigen toe te voegen of om een ​​willekeurige selectie, bijvoorbeeld het gebruik van de woorden die in een woord-vereniging spel. Trekken uit een kaart en vragen te stellen aan de bal aan het rollen te houden.

Wat is er gebeurd

Zoek foto's van mensen uiten van emoties, variërend van extatische te popelen om te gebruiken als rekwisieten. Verdeel de klas in groepjes en vraag hen te bespreken wat er net gebeurd was in elke foto. Help de groepen langs als ze worstelen. Dit werkt goed met creatieve studenten of mensen met een eigenzinnige gevoel voor humor. Als uw leerlingen genieten van deze conversatie starter, de variaties zijn bijna eindeloos; alles wat je nodig hebt is een foto van vrijwel alles - people, een lege ruimte, een gebroken raam, een straat 's nachts en ga zo maar door.

Share This Post