Index / Bedrijf / Onderhoud Eisen voor een laminaire stroming Hood

Share This Post

Bedrijf

Onderhoud Eisen voor een laminaire stroming Hood

Afzuigkappen met laminaire stroming zijn essentieel machines voor medisch onderzoek. Ze zijn een gesloten werkblad dat wetenschappers volledig steriel kunnen houden. In de kappen, kunnen wetenschappers verschillende behandelingen op cellen of proefdi

AdvertisementAfzuigkappen met laminaire stroming zijn essentieel machines voor medisch onderzoek. Ze zijn een gesloten werkblad dat wetenschappers volledig steriel kunnen houden. In de kappen, kunnen wetenschappers verschillende behandelingen op cellen of proefdieren, waarbij zowel de proefpersonen veilig buiten verontreinigingen, en wetenschappers te beschermen tegen mogelijke bedreigingen in de kap, zoals virusdeeltjes te doen. Echter, ze vereisen strikte handhaving van de regio te waarborgen in de kap steriel en veilig blijft.

filters

Laminaire stroming kappen zijn voorzien van filters die val deeltjes kunnen in de kap die stroom en verontreinigen lucht in de steriele omgeving. Deze filters, variërend van air filters om complexere hoogefficiënte lucht of HEPA, filters, moet regelmatig worden gewijzigd zodat deze effectief. Elk type filter heeft een andere levensduur. Zo kan HEPA filters duren 3-5 jaar. Filters moeten worden gemarkeerd, zodat u weet wanneer om ze te veranderen.

blazer

Het grootste deel van de voorkant van de stroming kap wordt beschermd door een glazen schuifdeur die liften om een ​​wetenschapper te bereiken in zijn of haar handen. Wanneer het venster wordt opgeheven, begint een blower om lucht uit te duwen, het creëren van een barrière die omgevingslucht stopt van het krijgen in de steriele kap. De ventilator is een essentieel onderdeel van de effectiviteit van de stroming kap. Regelmatige check-ups om ervoor te zorgen dat waait bij een constante, sterke snelheid nodig. De meeste onderzoeksinstellingen hebben een geplande cyclus voor stroming kap blower onderhoud om ze in goede staat te houden.

oppervlakken

Elke keer dat een onderzoeker maakt gebruik van de kap, moeten ze ervoor zorgen dat de oppervlakken maken daarin worden gereinigd. Sterke zuren en basen weg kan eten in de metaal of acryl, dat het werkblad en de muren bedekt en moet onmiddellijk worden gereinigd. Het vrij van bacteriën of andere vreemde verontreinigingen houden, reinigen met een snel verdampende alcohol, zoals ethanol mengsel, is de beste manier om de oppervlakken steriel te houden.

Share This Post