Index / Careers & Work / Onan Engine Information

Share This Post

Careers & Work

Onan Engine Information

Onan, een stroomgenerator fabrikant, begon het bedrijfsleven in 1920 vooral bekend om haar residentiële en commerciële elektriciteitscentrales, Onan bouwde ook kleine gasmotoren vooral gebruikt in de lasindustrie. Productie Met ingang van 2010, Onan

AdvertisementOnan, een stroomgenerator fabrikant, begon het bedrijfsleven in 1920 vooral bekend om haar residentiële en commerciële elektriciteitscentrales, Onan bouwde ook kleine gasmotoren vooral gebruikt in de lasindustrie.

Productie

Met ingang van 2010, Onan niet meer produceert motoren. Voorafgaand aan hen staken in 2003, Onan geleverd zijn motoren uitsluitend aan lasapparatuur fabrikanten Miller en Lincoln Lassers. Met ingang van 2010, dealers en distributeurs van Onan motoren blijven steunen en vervangende onderdelen voor de beëindigde producten aan te bieden.

Kenmerken

Onan motoren kwamen klaar voor gebruik en de uitstoot gecertificeerd, en ze verplicht geen wijzigingen. Kenmerken van Onan's Performer OHV 20, bijvoorbeeld, opgenomen gietijzeren cilinder mouwen, pulse-type brandstofpomp, 12-volt elektromagnetische as starter, vast toerental gouverneur, elektronische ontsteking, groot dual-element luchtfilter, full-druksmering en full-flow spin-on oliefilter.

engine Details

Onan's Performer OHV 20 motor, op voorwaarde 16 pk van continu vermogen, een 8,3-to-1 compressieverhouding en een maximum van 4,53 pond. koppel bij 2200 omwentelingen per minuut. De Performer motor woog 97 pond. en hield 1,64 liter olie.

Share This Post