Index / wettelijk / Oklahoma Sales Tax Relief

Share This Post

wettelijk

Oklahoma Sales Tax Relief

De Oklahoma Sales Tax Relief Act, die in 2007 van kracht werd, biedt een belastingteruggave van $ 40 tot bepaalde burgers van Oklahoma. Om te kwalificeren voor de terugbetaling moet u in de stand voor het gehele kalenderjaar woont, hebben beperkt ink

AdvertisementDe Oklahoma Sales Tax Relief Act, die in 2007 van kracht werd, biedt een belastingteruggave van $ 40 tot bepaalde burgers van Oklahoma. Om te kwalificeren voor de terugbetaling moet u in de stand voor het gehele kalenderjaar woont, hebben beperkt inkomen of een uitkering uit de kwalificatie bijstandsprogramma's te ontvangen.

inkomensgrenzen

$ 20.000 of minder als u alleenstaand of gehuwd en heeft geen personen ten laste of $ 50.000 of minder zijn als je getrouwd bent met personen ten laste, 65: Volgens de Oklahoma Department of Human Services, om de verkoop belastingteruggaaf uw huishouden bruto-inkomen moet binnen de volgende grenzen vallen ontvangen of oudere of gehandicapte.

Medicaid en de Staat Aanvullende Programma Betalingen

U komt in aanmerking voor de terugbetaling van belastingen als je blind, gehandicapten, of oude zijn en wonen in een Oklahoma verpleeghuis faciliteit die wordt betaald met Medicaid fondsen. U komt in aanmerking als u ook profiteert van de Staat Aanvullende betalingsprogramma ontvangen.

Richtlijn voor personen die Recieve TANF Funds

Als u ontvangt een uitkering van de Tijdelijke bijstand voor behoeftige gezinnen je niet voor de omzetbelasting teruggave in aanmerking komen, omdat uw betalingen inclusief omzetbelasting hulpfondsen.

Share This Post