Index / Wensen en Feesten / Obstacle Course Ideeën voor tieners

Share This Post

Wensen en Feesten

Obstacle Course Ideeën voor tieners

Een hindernisbaan presenteert een leuke, actieve manier voor tieners om energie te verbranden. Het kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, van bouwteams het testen van fysieke kracht. Als je de hindernisbaan ontwerpen, plannen activiteiten

AdvertisementEen hindernisbaan presenteert een leuke, actieve manier voor tieners om energie te verbranden. Het kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, van bouwteams het testen van fysieke kracht. Als je de hindernisbaan ontwerpen, plannen activiteiten die moeilijk genoeg om een ​​uitdaging voor tieners dus het lijkt niet onder hen.

touw Climb

Voor een meer atletische hindernisbaan, het plannen van een muur die de deelnemers op en over moeten krijgen. Gooi lang, dik touw over de muur, zodat beide uiteinden bengelen binnen arms 'bereik van de grond. Bind dikke knopen in het touw ongeveer 3 voeten uit elkaar tieners houvast te geven. Deelnemers moeten de muur benaderen van de ene kant, klim het touw over de muur, en aan de andere kant. Om ervoor te zorgen dat het touw niet wegglijdt terwijl de studenten zijn klimmen over, schuift het door een metalen lus aan de bovenkant en bind een dikke knoop aan beide kanten, zodat het niet kan schuiven.

Mud Slide

Neem een ​​pagina uit militaire opleiding en krijg je de deelnemers schuiven door de modder. Bouw een modderpoel dat is ongeveer 5 voet breed en 20 voet lang. Om uw spelers te beschermen, graven van een geul en bekleed met een dekzeil dus geen stenen of stokken kan ze verwonden. String draad of touw uit posts over 2 voet boven de modder en hangen kleine vlaggen uit het. Deelnemers moeten glibberen door de modder welke manier ze kunnen zonder de vlaggen aan te raken.

Tire Course

Maak gebruik van de banden vindt u rond uw huis of op een schroothoop door het opzetten van een band natuurlijk. Leg twee lijnen van banden side-by-side en hebben studenten lopen door hen, waardoor elke voet in een andere band. Vind grote banden en begraaf ze part-weg in de grond in een tunnel en hebben studenten kruipen door hen. Als u bomen op de hindernisbaan hebben, hangen banden van bomen met dik touw en hebben de deelnemers klimmen door hen.

Emmer water

Geef je hindernissenparcours een extra uitdaging met een eenvoudige emmer water. String een touw boven de hindernisbaan, net hoog genoeg, zodat de deelnemers kan bereiken. Hang een emmer water uit het touw door het handvat. Als mensen gaan door middel van de cursus, moeten ze de emmer langs het touw te bewegen zonder te morsen een van de water. De uitdaging zal ze nodig hebben om erachter te komen hoe de emmer in beweging te krijgen, zelfs als ze klimmen over of onder obstakels.

Share This Post