Index / Gezondheid / Nutritional Ondersteuning voor myelineschede

Share This Post

Gezondheid

Nutritional Ondersteuning voor myelineschede

De myelineschede is een vettige verzameling cellen smeer ieder neuron van de hersenen. Omdat vet elektriciteit remt de myelineschede neuronen beschermt tegen elektrische activiteit en verhoogt de snelheid van overdracht van belangrijke signalen in de

AdvertisementDe myelineschede is een vettige verzameling cellen smeer ieder neuron van de hersenen. Omdat vet elektriciteit remt de myelineschede neuronen beschermt tegen elektrische activiteit en verhoogt de snelheid van overdracht van belangrijke signalen in de hersenen door ze van het ene neuron naar de andere. Gezondheid en voeding speelt een grote rol bij de ontwikkeling en het onderhoud van de myelineschede, zodat een goed dieet is essentieel voor de goede werking van de hersenen.

Over myelineschede

Volgens de Franklin Institute, wordt de myelineschede bestaat uit 30 procent eiwit en 70 procent vet. Daarom, de myelineschede een witachtig uiterlijk, waarbij de hersenen zijn bleke kleur. De myelineschede is samengesteld uit lacunes en knooppunten waartussen elektrische signalen reizen in een snel tempo. The Franklin Institute schat dat tarief zo ​​snel als 400 voet per seconde. De belangrijkste functie van myelineschede is derhalve neuron processen en snelheid hersenfunctie ondersteunen.

Nutritional Needs

Omdat de myelineschede bestaat voornamelijk uit vet, de hersenen moet een dieet rijk aan essentiële vetten uit verschillende gezonde bronnen. De meest voorkomende vetzuren in myeline heet oliezuur gevonden in olijfolie, amandelen, pecannoten, macadamia, pinda's, avocado en moedermelk. Andere essentiële lipiden zijn Omega 3 en 6 vetzuren, opgenomen in walnoten, zonnebloempitten, vis en groene bladgroenten. Eten uit deze voedselbronnen elke dag zorgt ervoor dat uw myelineschede heeft alle noodzakelijke voedingsstoffen om goed te werken.

Ondervoeding

Volgens Dr Eric H. Chudler van het National Center for Research Resources en bedenker van Neuroscience for Kids, een dieet arm aan Omega 3 en 6 vetzuren kan leiden tot een verscheidenheid van fysieke en psychische problemen. Zo kan een tekort aan deze essentiële vetten visuele problemen, leerproblemen, motorische problemen en neurotransmitter onevenwichtigheden veroorzaken. Een onbalans van vetzuren is ook gekoppeld aan verschillende neurologische problemen zoals hyperactiviteit, depressie en zelfs schizofrenie. Gelukkig kunnen sommige ondervoeding effecten worden gerepareerd door een gezonder dieet.

Myelineschede Disorder

Multiple sclerose is een neurologische aandoening waarbij de myelineschede kwijnt weg in flarden over de hersenen. Omdat de myelineschede beschadigd is bij mensen met multiple sclerose, kan de vernietiging of verlies van de myelineschede ons te laten zien wat het precies is goed voor. Zoals de Multiple Sclerose Vereniging verklaart, personen die lijden aan deze ziekte vaak onderworpen aan een verstoring van de motorische controle, gevolgd door spraakstoornissen, visuele stoornissen, cognitieve stoornissen, emotionele veranderingen en depressie - symptomen niet anders dan de gevolgen van ondervoeding bij myelineschede.

overwegingen

Zoals Chudler opmerkt, de studie van hoe de voeding invloed myelineschede is relatief nieuw en experimenten te kijken naar hoe de voeding samenwerkt met de hersenen zijn moeilijk uit te voeren als gevolg van een aantal andere factoren die de experimentele resultaten kunnen verwarren. Bijvoorbeeld, het milieu speelt een grote rol bij hersenontwikkeling, zodat gedragsveranderingen misschien niet alleen als gevolg van ondervoeding. Plus, onderwijs, sociale en familiale problemen kunnen ook leiden vergelijkbaar met ondervoeding en myelineschede impairment lichamelijke en psychische problemen.

Share This Post