Index / Huisdieren / Normaal Gewicht voor een Kitten

Share This Post

Huisdieren

Normaal Gewicht voor een Kitten

Pasgeboren kittens past gemakkelijk in de palm van de hand van een volwassen mens is. In de eerste dagen en weken van het leven, krijgen ze de grootte snel. Als u flessen verhogen orphaned katjes, is het essentieel om hun gewicht te controleren dagel

AdvertisementPasgeboren kittens past gemakkelijk in de palm van de hand van een volwassen mens is. In de eerste dagen en weken van het leven, krijgen ze de grootte snel. Als u flessen verhogen orphaned katjes, is het essentieel om hun gewicht te controleren dagelijks hun overleven.

Gewicht Gemiddeld Pasgeboren Kitten's

Het gemiddelde gewicht van een pasgeboren katje is 3,5 ounces, of 99 gram - grotere rassen weegt iets meer en individuen van grotere nesten weegt iets minder. Katjes van minder dan 3,2 ounces bij de geboorte, of minder dan 90 gram, een meer dan 50 procent sterfte.

Monitoring en Feeding

Weeg een kitten dagelijks met een voedingsmiddel schaal of een post schaal die meet in grammen om groei te volgen en aan te passen haar voeding inname als nodig is. Als je de fles-het verhogen van een kitten, zal uw dierenarts u helpen om de juiste hoeveelheid van de formule vast te voeden voor een gezonde gewichtstoename.

Ze groeien zo snel op

In de eerste 24 uur na de geboorte, kan een kitten verliezen tot 10 procent van haar gewicht als ze leert hoe te nemen in de voeding. Na correctie, moet ze gestaag krijgen een kwart tot de helft ounce, of 7 tot 14 gram per dag. Tijdens de eerste twee tot drie weken van het leven, moet het gewicht van de kitten verdubbelen of verdrievoudigen als ze krijgt 5 tot 10 procent van haar geboortegewicht dagelijks.

Weight Loss in Kittens

Na de eerste dag na de geboorte, een gewichtsverlies in een kitten niet normaal. Als uw kitten gewicht verliest of niet verkrijgen van gewicht op een ideale snelheid, is het noodzakelijk om uw dierenarts onmiddellijk te raadplegen.

Share This Post