Index / Onderwijs / Non-Instructional Activiteiten in de klas

Share This Post

Onderwijs

Non-Instructional Activiteiten in de klas

Niet alle activiteiten in de klas te bevorderen instructie en toe te voegen aan de opleiding van studenten en sommigen doen juist het tegenovergestelde, afleidende studenten van de les, het uitstellen van instructie of in de plaats van de lezing van

AdvertisementNiet alle activiteiten in de klas te bevorderen instructie en toe te voegen aan de opleiding van studenten en sommigen doen juist het tegenovergestelde, afleidende studenten van de les, het uitstellen van instructie of in de plaats van de lezing van de tijd. Door het ontwikkelen van een paar klaslokaal strategieën, kunt u het bedrag van de lestijd u besteden aan niet-educatieve activiteiten te verminderen en de aandacht van uw studenten op het echte werk van het onderwijs.

Record houden

In de meeste schoolomgevingen, wordt een bepaalde hoeveelheid van het bijhouden vereist van docenten, zoals herkenning waarin studenten afwezig zijn, het nemen van een aantal voor de lunch of het uitdelen zijn afgerond huiswerk. Een docent kan deze tijden een minimum te beperken door het ontwikkelen van de klas systemen om een ​​groot deel van deze registratie te behandelen. Zo kunt u een aanwezigheidslijst voor de klasse te bieden, met de vraag de studenten aan te melden als ze de kamer binnen of maak een bestand voor voltooide huiswerk, zodat leerlingen halen hun ingedeeld opdrachten tussen klassen in plaats van tijdens de les.

Emergency Needs

Noodsituaties, zoals badkamer pauzes en verzoeken van studenten voor zaalpassen naar de verpleegkundige het nemen van een leraar lestijd. Voor oudere studenten, beperken de afleiding van deze activiteiten leiden door hen in staat om hun eigen badkamer pauzes en verpleegkundige bezoeken te beheren, waardoor de klasse zonder een woord als ze nodig hebben om deze situaties om te gaan. Voor de jongere studenten, houden zaalpassen op een veilige plaats tijdens de les, zodat je ze snel kunt uitdelen en terug te keren naar uw les zonder al te veel vertraging.

Discipline

Als discipline problemen ontstaan ​​- zoals het hebben van te breken studenten die betrokken zijn bij gevechten of argumenten tijdens de les - ze vereisen vaak onmiddellijke aandacht. Neem een ​​proactieve rol in dergelijke problemen te beperken door de herstructurering van de klas zitten, het plaatsen van studenten die regelmatig aanwezig discipline problemen in de voorkant van de klas, in je "actie zone." Dit is het gebied van de kamer waar de instructeur het vaakst wordt geconfronteerd en de wisselwerking met studenten direct. De nabijheid van een instructeur kan studenten uit vele afleidende activiteiten af ​​te schrikken tijdens de les, het beperken van de niet-educatieve tijd gewijd aan discipline.

afleiding

Student aandacht wordt soms doorverwezen naar afleidingen zoals andere studenten praten, visuele stimuli rond de klas of activiteit buiten het raam. Beperk deze afleiding door het sluiten van de blinds tijdens de les en het verwijderen van overstimulating beelden van muren. Ontwikkel een solide introductie van elk les, het betrekken van studenten met een boodschap eisen hun aandacht, om ze geïnteresseerd zijn in de les en duidelijk te maken dat u het begin van de les. Vestigen klasse de aandacht van het moment dat je klaar om te beginnen en krijgen de studenten gebruikt om aandacht te richten op je tijdens de les zijn.

Share This Post