Index / Eten drinken / No-Bake Peanut Butter Cream Cheese Pie (Low Carb)

Share This Post

Eten drinken

No-Bake Peanut Butter Cream Cheese Pie (Low Carb)

Als het op taart recepten, zijn er drie elementen die onmiddellijk touw me in: 1) pindakaas 2) chocolade 3) no-bakken. Verkocht - just me vertellen hoe om te beginnen. Dit recept heeft alle drie van deze magische elementen - plus het is graan-vrij en

Advertisement

Als het op taart recepten, zijn er drie elementen die onmiddellijk touw me in: 1) pindakaas 2) chocolade 3) no-bakken. Verkocht - just me vertellen hoe om te beginnen. Dit recept heeft alle drie van deze magische elementen - plus het is graan-vrij en low carb! Ook, in tegenstelling tot andere zogenaamde "no bake" recepten die vereisen dat u een pre-gebakken korst te gebruiken, deze taart is voorzien van een bake-vrij, fudge-achtige chocolade amandelen korst. Dus geef uw oven een rust en maken dit rijke, decadent, en verrassend eenvoudig PB roomkaas taart.

Wat je nodig hebt

geblancheerd amandelmeel 1 kop
¼ kopje gesmolten boter
¼ kopje cacaopoeder
1 of 2 snufjes zout
20 ounces roomkaas 1 kop romige gezouten pindakaas ½ kop slagroom ¾ kop gepoederde zoetstof plus ⅛ beker voor korst (ik liever uitwijken)
1 eetlepel vanille-extract
Optioneel toppings: suiker-vrij semi-zoete chocolade, suiker-vrij ganache, suikervrije chocolade pindakaas cups (zie recept hieronder voor merk suggesties)

Bereid de Korst

Stap 1

In een grote kom, meng de amandel bloem, boter, cacaopoeder, en het zout tot vochtig en kruimelig. Het is het gemakkelijkst om je handen te gebruiken.

Stap 2

Doe kruimelig mengsel in een 9-inch pie pan en druk in de pan gelijkmatig om een ​​korst over ⅛ van een inch dik te vormen.

Tip

Dit recept levert een fudge brownie-achtige korst dat is zacht, maar houdt zijn vorm na het instellen. Als u wilt een stevigere korst en zijn niet vies van een beetje van het bakken, kan je gooit het in de oven op 350 ° Fahrenheit voor ongeveer 8 minuten en laat afkoelen voordat gieten in uw vulling.

Stap 3

Chill uw taart korst in de koelkast terwijl u uw vulling te maken.

Maak de Peanut Butter Cream Cheese Vullen

Stap 1

Meng in een kom de roomkaas, gezouten pinda boter, slagroom, poedervormige zoetstof en vanille-extract. Gebruik een elektrische mixer te mengen tot een glad, dik en romig.

Stap 2

Zet uw vulling in uw voorbereide taart korst, dan is zelfs uit de top met een spatel.


Stap 3

Dit is een optionele stap, maar zal uw presentatie een inkeping hobbel. Neem een ​​stuk van suiker-vrij semi-zoete chocolade en de gewenste hoeveelheid rasp over de bovenkant van uw taart, zich te concentreren op het centrum.

stap 4

Chill uw taart in de koelkast ongeveer 2 uur in te stellen, en het is klaar om te genieten!

Extra Toppings (optioneel)

Hoewel uw pie looks (en smaak!) Fab zoals het is, kunt u ervoor kiezen om verder te gussy uw taart (of afzonderlijke segmenten vlak voor het opdienen, zoals ik deed) door motregen sommige suikervrije ganache over de top. (Zoek een recept voor ganache hier - gewoon sub regelmatige bitterzoete chocolade met een suiker-vrije versie, zoals ChocoPerfection, om uw taart low carb te houden.)

Voor een nog gekleed-up slice, voeg een klodder ongezoete slagroom en / of plaats een helft van een suikervrije chocolade pindakaas cup (ik gebruikte Russell Stover merk).

Voila! Alle rijke, pinda-boterachtige goedheid uw hartje begeert zonder dat een van de bakken of koolhydraten. Can not beat it.

Share This Post