Index / Eten drinken / No-Bake Crispy Chocolate Peanut Butter Bars

Share This Post

Eten drinken

No-Bake Crispy Chocolate Peanut Butter Bars

Nu het officieel zomer, ik neem aan dat het laatste wat je wilt doen als het 90 graden F buiten is zet je de oven ... tenzij a) het is niet 90 F waar je woont of b) u beschikken over airconditioning. Hoe dan ook, kunt u overwegen me zeer jaloers als

AdvertisementNu het officieel zomer, ik neem aan dat het laatste wat je wilt doen als het 90 graden F buiten is zet je de oven ... tenzij a) het is niet 90 F waar je woont of b) u beschikken over airconditioning. Hoe dan ook, kunt u overwegen me zeer jaloers als je het geluk hebt om te ontsnappen aan de zomerse hitte bent, want hier in Denver, is er geen ontkomen aan - niet als je een mijl dichter bij de zon die schijnt meer dagen dan niet.

Omdat de oven zit slapende op 90 graden dagen, denk ik met een arsenaal aan no-bakken recepten is belangrijk om te helpen dragen ons door de zomer zonder het gevoel-dessert beroofd. Gelukkig, ik heb je bedekt met vanille warm toffees ijscoupes, donkere chocolade bedekt banaan beten, vrijwel rauw aardbeikaastaart en nu, krokante chocolade pindakaas bars kregen. Al deze recepten vereisen minimale inspanning van uw kant, maar resulteren in iets waanzinnig bevredigend en heerlijk. Het beste gedeelte? U zult niet eens mis je oven.Opmerkingen: Als u niet kokosolie hebben voor de chocolade topping, kunt u vervangen door gelijke hoeveelheden van niet-gehydrogeneerde verkorten, maar ik beveel probeert op te sporen een aantal kokosolie als je kunt. Ik maakte deze met bruine rijst, granen, maar witte rijst zou werken net hetzelfde. Helaas, de bruine rijst siroop is een essentieel onderdeel in het helpen van deze dingen aan elkaar plakken, zodat ahornsiroop of agave nectar zal niet voldoende vervangers. Echter, kon je glucosestroop gebruiken, maar zeker uit de buurt van de high fructose variƫteit te sturen.

Crispy Chocolate Peanut Butter Bars

Maakt 10 bars

Baseren:

4 kopjes bruine rijst, granen

1/2 kopje bruine rijst siroop

2/3 kopje romige pindakaas

Snufje fijn zeezout

Topping:

1/2 kopje mini chocolade chips

1 eetlepel kokosolie

gemalen pinda's

Bekleed een 9-by-5-inch brood pan met bakpapier en licht invetten met olie; opzij zetten.

In een kleine steelpan op middelhoog vuur, breng de rijst siroop aan de kook. Roer de pindakaas tot het volledig gesmolten is, dan haal van het vuur.

In een grote kom, combineer de rijstgraangewas en zout, en giet de pindakaas mengsel over de top en meng met een houten lepel tot gecombineerd. Druk het mengsel in de voorbereide pan en niveau met een kleine spatel.

Maak de chocolade topping door het smelten van de chocolade chips en kokosolie in een bain-marie op middelhoog vuur. Eenmaal gesmolten, haal van het vuur en giet het over graanrepen. Glad met een spatel en bestrooi met gemalen pinda's.

Als je ze wilt meteen te eten, de overdracht van de pan om de diepvriezer om de chocolade te stellen gedurende 15 minuten. Ik wil mijn in de koelkast te houden en laat ze op kamertemperatuur komen voor het eten, maar als je centrale lucht die ze moeten enkel fijn gehouden gedekt op de teller. Bars houden, afgedekt met plastic, gedurende drie dagen.

Foto's van Ashlae Warner

Share This Post