Index / Huis / NFPA 25 Inspectie Checklist

Share This Post

Huis

NFPA 25 Inspectie Checklist

De National Fire Protection Association werd opgericht in 1896. Volgens de website van de vereniging, haar missie is "om de wereldwijde last van brand en andere gevaren op de kwaliteit van het leven te verminderen door het verstrekken van en het bepl

AdvertisementDe National Fire Protection Association werd opgericht in 1896. Volgens de website van de vereniging, haar missie is "om de wereldwijde last van brand en andere gevaren op de kwaliteit van het leven te verminderen door het verstrekken van en het bepleiten van consensus codes en normen, onderzoek, opleiding en onderwijs . ' Een van de belangrijkste dingen NFPA adviseert een Fire Safety Inspection op het moment van aankoop of verhuizen naar een nieuw pand. Herhaal de inspectie regelmatig om dat brandveiligheid plannen te bevestigen en procedues zijn nog steeds aan regelgeving.

bezetting Checklist

Verschillende soorten gebouwen zullen verschillende uitdagingen op het gebied van exit-strategieën hebben als er brand zou uitbreken. Het eerste gedeelte van checklist NFPA is gewijd aan een beschrijving van de bouw en de bouwplaats en bezetting. Bijvoorbeeld een kelder appartement of vergaderzaal zullen minder exit punten dan een bovengrondse appartement met meer ramen hebben. NFPA kan het zien als meer van een risico voor de veiligheid dan andere soorten woningen. De NFPA wil weten, bijvoorbeeld: "Is de bewoner belasting geplaatst?" "Zijn de uitgangen per code?" "Is uitgang capaciteit toereikend? '

deuren

Deuren gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig te openen essentieel belang bij een brand. Deuren zijn het volgende punt op de NFPA checklist. De vragen variëren van eenvoudige oplossingen, zoals zijn de deur vergrendeld of geblokkeerd op een manier die problemen in paniek zou kunnen worden, om meer technische kwesties. Opnieuw van de checklist: "Is 15-lb kracht die nodig is om de klep los te laten?" en "Doe deuren zwaaien in de rijrichting per code?"

uitgang

De checklist, vooral gericht voor plaatsen van groep assemblage, vereist ook het inspecteren van noodverlichting en afrit de borden. Met uitgangen duidelijk herkenbaar in geval van nood kan het verschil tussen veiligheid en tragisch zijn. Ook de NFPA wil een inspecteur om te bepalen hoe lang het duurt voordat een evacueren persoon om een ​​gebouw te verlaten. Als ze moeten reizen naar beneden een gang die is te lang of te smal is, kan dat gevaarlijk zijn. NFPA heeft ook richtlijnen voor hoe snel een persoon moet in staat zijn om af te sluiten.

Warning Systems

Uitgangen en exitstrategieën zijn alleen nuttig als mensen realilze ze nodig hebben om een ​​gebouw te verlaten. Mensen kunnen veel dingen doen om ervoor te zorgen dat ze weten wanneer een vuur begint en wanneer ze een gebouw moet verlaten. In een ander van hun outreach inspanningen, heeft de NFPA een Fire Safety Checklist gemaakt voor kinderen om naar huis te nemen om het brandalarm en rookmelders te controleren. De vereniging vraagt ​​ook of de elektrische snoeren zijn "in goede staat (niet beschadigd)." En of iemand inspecteerde de oven in het afgelopen jaar.

Share This Post