Index / Sport en fitness / NFL Regels Betreffende Touchdown Feet

Share This Post

Sport en fitness

NFL Regels Betreffende Touchdown Feet

Het is het doel van elke aanvallende rijden in het voetbal: het bereiken van de eindzone en het scoren van een touchdown. Maar wat een touchdown? Hoeveel voeten moeten in de eindzone om een ​​team te geven zes punten? Op een bepaalde manier, kan NFL

AdvertisementHet is het doel van elke aanvallende rijden in het voetbal: het bereiken van de eindzone en het scoren van een touchdown. Maar wat een touchdown? Hoeveel voeten moeten in de eindzone om een ​​team te geven zes punten? Op een bepaalde manier, kan NFL touchdown regels verwarrend zijn. In sommige gevallen, het krijgen van twee voeten in de eindzone is niet genoeg voor een touchdown, terwijl bij andere gelegenheden, kunnen spelers scoren zonder het aanraken van de eindzone. In NFL scoren, is het belangrijk om de bal volgen naast de voeten van de speler.

Twee voeten

Spelers de bal te vangen in de eindzone moet twee voeten in perken te krijgen om een ​​touchdown te scoren. De belangrijkste bepalingen zijn dat de speler bezit ook de bal en de bal over de doellijn. Als een speler zijn voeten in de eindzone, maar ontvangt de bal plotseling van de doellijn, dit is niet een touchdown door NFL regel. Een vangbal maakte in de eindzone vereist twee voeten naar beneden en de controle van de bal op of voorbij de doellijn om een ​​touchdown te zijn.

geen Voeten

Eerder had een NFL-ontvanger springen met een vangst in de eindzone te maken niet aan een voet aan de slag. Als hij buiten de baan gedwongen werd door de verdedigers en de scheidsrechters vastgesteld dat hij zich in bounds zou zijn gekomen, zou zijn team toch worden beloond met een touchdown. Deze regel werd veranderd door de NFL. Nu op die speelt, moet een ontvanger twee voeten naar beneden, ongeacht.

Echter, er zijn nog mogelijkheden om een ​​touchdown zonder een voet in de eindzone. Een baldrager hoeft alleen maar de bal zich uitstrekken over de doellijn om een ​​touchdown te scoren. Zijn voeten moeten zich alleen in grenzen.

NFL Vergelijkingen

NFL touchdown regels verschillen van die van de universiteit en andere professionele competities. Op de universiteit, is een ontvanger nodig om slechts één voet naar beneden te krijgen in de eindzone om een ​​touchdown te scoren. De Canadian Football League speelt ook volgens de één-voet regel. Bij 60 voet diep, de CFL eindzone is groter dan de NFL 30-foot-deep, 160-voet-brede eindzone. NFL touchdown regels nog steeds een ontmoeting met enige controverse, maar de competitie is er snel bij om het even welke grijze gebieden te corrigeren om conflicten te vermijden geweest. Met de afschaffing van de force-out regel, de meeste touchdown regels in verband met mond- positie cut-and-gedroogd.

Share This Post