Index / Huis / Need Some Creatieve ideeën voor het maken van een Pantry in een kleine keuken

Share This Post

Huis

Need Some Creatieve ideeën voor het maken van een Pantry in een kleine keuken

Ongeacht de grootte van de keuken, als al het voedsel-opslagruimte vol is, de keuken ruimte krap lijken. Dit geldt met name in kleine keukens, waar er niet veel ruimte om te sparen. Gelukkig is een aantal creatieve ideeën bestaan ​​voor het maken van

AdvertisementOngeacht de grootte van de keuken, als al het voedsel-opslagruimte vol is, de keuken ruimte krap lijken. Dit geldt met name in kleine keukens, waar er niet veel ruimte om te sparen. Gelukkig is een aantal creatieve ideeën bestaan ​​voor het maken van een pantry werk in een kleine keuken.

shelf Help

Maak een gebied van lege en ongebruikte ruimte op de muur dienen een functioneel doel als een mini-pantry door het ophangen van planken. Een paar planken kan helpen veel met het opslaan van overloop levensmiddelen uit kasten en kasten. Planken kunnen eenvoudig en snel te installeren, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om de inrichting van elke keuken passen. Ook hoek rekken kunt u goed gebruik van out-of-the-way hoek ruimte te maken.

pijnigde tot

Koop een multi-plank rack te gebruiken als een pantry. U kunt deze rekken in de omgeving winkels, zoals Target en Wal-Mart te vinden, in plastic, metaal of hout, te beginnen tegen zeer lage prijzen. Plank rekken kunnen worden geplaatst waar het beste werkt: naast het raam, achter een deur, in een hoek. En ze hebben ook het extra voordeel dat ze makkelijk verplaatst, zodat u tijdelijk deze draagbare pantry kunt verplaatsen wanneer u bedrijf hebt of wanneer je nodig hebt om de ruimte te gebruiken.

Space Aid

Maak optimaal gebruik van onderbenutte beschikbare gebieden in de kleine keuken in combinatie met de bijkeuken om ruimte te verhogen voor het opslaan. Een van die gebieden is juist overhead. In plaats van het opslaan van grote en omvangrijke potten en pannen in de bijkeuken, waar ze nemen de broodnodige voedsel-opslagruimte, opslaan op een plafond rek. Hang haken op de muur voor opknoping mokken in plaats van ze te houden in de kasten. Daarnaast gebruiken elke vierkante centimeter in de bijkeuken van het opslaan van voedsel omhoog met het stapelen van manden en rekken. Deze items kunt u twee en soms drie planken op een te krijgen.

Goed gemeubileerd

Maak de meubels dienen dubbele plicht: niet alleen de functie, maar ook pantry. Als je een gewone kookeiland, te vervangen door een die planken en laden, waar u kunt eten plaatsen heeft. Als de magnetron zit op een stand, gebruik dan een kleine keuken kar met veel opslag plaats. Vervang de keukentafel met een die lades heeft of een bodem plank of een storage-compartiment ingebouwd in de basis.

Share This Post