Index / Gezondheid / Natuurlijke manieren om Boost stikstofoxide

Share This Post

Gezondheid

Natuurlijke manieren om Boost stikstofoxide

Stikstofmonoxide heeft aanzienlijke druk gekregen voor zijn cardiovasculaire voordelen. Stikstofmonoxide verwijdt natuurlijke bloedvaten, waardoor bloed en zuurstofstroom verhogen. Dit effect komt ook de seksuele functie, helpt bij de opbouw van krac

AdvertisementStikstofmonoxide heeft aanzienlijke druk gekregen voor zijn cardiovasculaire voordelen. Stikstofmonoxide verwijdt natuurlijke bloedvaten, waardoor bloed en zuurstofstroom verhogen. Dit effect komt ook de seksuele functie, helpt bij de opbouw van kracht en uithoudingsvermogen en bevordert sneller workout herstel. Hogere leeftijd, sedentaire levensstijl, ongezonde voeding en roken dragen allemaal bij tot een vermindering van stikstofmonoxide niveaus. Omgekeerd kunt u natuurlijk te verhogen stikstofmonoxide levels door middel van dieet en lichaamsbeweging.

Oefening

Zowel cardiovasculaire oefening en gewichtheffen neemt de behoefte aan zuurstof. Als reactie op deze verhoogde behoefte slagader voeringen vrij stikstofoxide in het bloed. Dit bevordert verbreding van de vaatwanden, die bloedstroom en zuurstoftoevoer toeneemt. Nobelprijs-winnende Dr. Lous J. Ignarro raadt 20 minuten van aërobe oefening om continue productie van stikstofmonoxide te bevorderen, zelfs op uw vrije dagen.

Verminder Verzadigde vetten

Verzadigde vetten bij tot plaque, die bloedstroom vermindert en belemmert de productie van stikstofmonoxide arteriële. Voedingsmiddelen zoals rood vlees, boter, volle melk en zelfs gevogelte kan verhoogde niveaus van verzadigde vetten bevatten. Daarom moet de consumptie van deze voedingsmiddelen worden geminimaliseerd. Ignarro beveelt olijfolie, vis en lijnzaad als gunstig vervangers.

Vezel

Voedingsmiddelen rijk aan vezels, zoals granen, groenten en fruit, zijn ook rijk aan antioxidanten. Deze voedingsmiddelen verminderen beschadiging van cellen die de productie van stikstofoxide kunnen ontmoedigen. Door het behoud van gezonde cellen, zal je lichaam meer stikstofoxide te produceren.

L-Arginine

L-arginine, een aminozuur, gebruikt om stikstofmonoxide in endotheelcellen. L-arginine is te vinden in vlees, granen en vis maar kunnen een onvoldoende niveaus stikstofoxide goede promotie. Als u niet de aanbevolen 2-3 gram L-arginine twee keer per dag te consumeren, dan kunt u overwegen een supplement. Als je dat doet, moet je onder andere L-citrulline sinds aanvullende vormen van L-arginine niet goed absorberen in de afwezigheid van L-citrulline.

Vitamine E en C

Zowel vitamine E en C verminderen celbeschadiging tegen oxidatie, die de productie van stikstofoxide belemmert. Voedingsmiddelen en supplementen hoog in deze vitaminen bevorderen stikstofmonoxide niveaus. Voedingsmiddelen zoals sinaasappels, meloenen en komkommers bieden dergelijke vitaminen.

Share This Post