Index / Tuin / Natuurlijke Bug Spray voor Aardappelplanten

Share This Post

Tuin

Natuurlijke Bug Spray voor Aardappelplanten

Aardappelplanten, terwijl over het algemeen sterk, zijn vatbaar voor een kever die bekend staat als de coloradokever. Andere plagen die schade kunnen aanrichten op aardappelplanten onder andere sprinkhanen en luizen. Hoewel er commerciële insecticide

Advertisement

Aardappelplanten, terwijl over het algemeen sterk, zijn vatbaar voor een kever die bekend staat als de coloradokever. Andere plagen die schade kunnen aanrichten op aardappelplanten onder andere sprinkhanen en luizen. Hoewel er commerciële insecticiden die u kunt gebruiken, zijn er natuurlijke opties die veel tuinders liever. Als u te maken met een besmetting van de aardappel plagen, met behulp van een natuurlijke insectenspray voor planten kan het antwoord zijn.

Neem Oil

Neem olie ontstaat door het breken van de zaden van de neem vaste extraheren van de olie uit hen. Deze Indiase plant wordt gedacht om de eigenschappen van pesticiden te hebben, en de olie wordt vaak gebruikt door biologische tuinders en degenen die liever natuurlijke bug sprays gebruiken. Commerciële neem olie preparaten kunnen direct worden gespoten op aardappelplanten om ongedierte te verwijderen. Nabehandeling kan nodig zijn als de eerste ronde is niet volledig effectief.

-Pyrethrin gebaseerde Spray

-Pyrethrin gebaseerde sprays zijn natuurlijk en bevatten doorgaans olie, zoals koolzaadolie of zonnebloemolie. De olie wordt te leveren en helpen de pesticide vasthouden aan de planten. Pyrethrinen worden afgeleid van citronella en worden gebruikt in veel verschillende natuurlijke insectennevels, inclusief formuleringen voor dieren. Het bestrijdingsmiddel moet meerdere keren om ongedierte volledig te verwijderen moet worden toegepast. Ook moet opnieuw worden toegepast op planten na regen doeltreffendheid op lange termijn.

Bio-Pesticiden

Bio-bestrijdingsmiddelen bevatten doorgaans bacteriën bedoeld om bugs, maar geen planten schaden. Een veel voorkomende bacteriën die in deze preparaten is Bacillus thuringiensis of Bt, zoals het soms wordt genoemd. Deze sprays kunnen worden gekocht in huis en tuin winkels, maar ze mag nooit worden gebruikt in gecertificeerde biologische faciliteiten, omdat ze nog niet voor dit gebruik goedgekeurd. Voor regelmatig thuisgebruik echter bio-pesticiden hebben aangetoond effectief in het doden van de coloradokever evenals vele andere plagen zijn.

zelfgemaakte Sprays

Zelfgemaakte natuurlijke bug sprays voor aardappelplanten kan ook heel effectief zijn. Typisch, deze recepten oproep voor zowel een mengsel van azijn of afwasmiddel dat direct op de planten kan worden gespoten. Gebruik gewoon afwasmiddel zonder kleurstoffen of extra ingrediënten. Voeg ongeveer een eetlepel van zeep om een ​​spray fles water, en grondig doven de planten. Dit moet worden herhaald totdat de insecten zijn verdwenen.

Share This Post