Index / Onderwijs / Natuurkundige experimenten voor studenten

Share This Post

Onderwijs

Natuurkundige experimenten voor studenten

U kunt natuurkundige experimenten op verschillende manieren. Natuurkunde labs kan optreden in de klas of met een online simulatie. De onderwerpen experimenten dekking kan variëren van de vele wetten verschillende wetenschappers ontdekten, zoals beweg

Advertisement

U kunt natuurkundige experimenten op verschillende manieren. Natuurkunde labs kan optreden in de klas of met een online simulatie. De onderwerpen experimenten dekking kan variëren van de vele wetten verschillende wetenschappers ontdekten, zoals beweging, magnetisme en elektrische velden. De experimenten kunnen betrekken verkrijgen van de waarden aan te sluiten op vergelijkingen, het opnemen van waarden in tabellen, of het observeren van wetenschappelijke principes in het dagelijks leven. Een van deze beginselen is projectiel beweging; een persoon kan dit aan te tonen door te springen.

Beweging

Projectiel beweging beschrijft het pad van een object gaan door de lucht onder zijn eigen invloed. Een voorbeeld hiervan is iemand die het gooien van een kogelstoten tijdens een atletiekwedstrijd. U kunt dit ook aantonen in een experiment. Boston University heeft een inleidend practicum dat zich bezighoudt met onderzoek naar de eigenschappen van het projectiel beweging. In dit lab, studenten observeren, waar een rode bal landt in een online simulatie. De bal stopt wanneer de waarde van de y-as wordt een klein negatief getal. Na het observeren van de simulatie, schrijven de studenten waarden zoals het bereik en het tijdstip van de vlucht in een tabel.

Wet van Coulomb

Columb's Law beschrijft de kracht tussen twee geladen deeltjes. U kunt het principe van deze wet duidelijk door twee ballen in een laboratorium. Een experiment van de Universiteit van Boston gaat het geven van twee ballen gelijke kosten en deze te plaatsen op verschillende afstanden van elkaar. Een kracht van een gedraaide draad balanceert de kracht die een lading uitoefent over de andere. Volgens de richtlijnen van het experiment, moet de kracht die door de draad vergelijkbaar met de draaihoek zijn.

Elektrische Velden en Potentials

Volgens de Michigan State University, alle elektrische krachten en mogelijkheden zijn evenredig met de lading van een object. Zodat het veld en vermogen zijn de elektrische kracht en potentiële energie van een object gedeeld door de lading van dat object. Boston University heeft twee online simulaties voor dit experiment. In de eerste zijn er verschillende kosten de instructeur kan bewegen langs halve cirkels. Studenten worden gevraagd om het punt op de halve cirkel dat de spanning lezing van de hoogste magnitude voor de test opladen vinden. In de tweede simulatie leerlingen verschuiven laste van andere punten die dezelfde of soortgelijke waarden als testoplading hebben vinden.

magnetische krachten

Volgens een experiment uit Boston University, de studenten krijgen een vergelijking geven van kracht als een functie van de afstand tussen het afweren van magneten. Eerst moeten ze de waarden aan te sluiten op de vergelijking. Dan zullen zij een tweede vergelijking om de bijbehorende potentiële energie te verkrijgen. Een manier om de potentiële energie te controleren volgens de BU experiment is om een ​​kar rollen met magneten bevestigd van een helling tegen een andere reeks magneten. De studenten moeten de verschillende soorten energie te bewaken.

Share This Post