Index / Fashion, Style & Personal Care / Natural Deodorant Alternatieven

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Natural Deodorant Alternatieven

Als je de overvloed aan natuurlijke deodorants in de winkelrekken, de beslissing te scannen welke het beste is voor u kan ontmoedigend zijn. Niet elk type deodorant of ingrediënt is even effectief, en sommige blijven lichaamsgeur op afstand beter dan

Advertisement

Als je de overvloed aan natuurlijke deodorants in de winkelrekken, de beslissing te scannen welke het beste is voor u kan ontmoedigend zijn. Niet elk type deodorant of ingrediënt is even effectief, en sommige blijven lichaamsgeur op afstand beter dan anderen. Als u van plan bent van een conventionele deodorant omschakelen naar een die vrij is van synthetische chemische stoffen die kunnen worden gekoppeld aan slechte hygiënische omstandigheden, te onderzoeken alle opties alvorens een aankoop.

Baking soda is een bewezen natuurlijke geur eliminator. Dit geldt niet alleen voor haar vermogen om stinkende koelkast geuren te temmen, maar ook voor de effectiviteit tegen oksel geur. Om uw eigen zuiveringszout deodorant te maken, voeg een kleine hoeveelheid water op een theelepel bakpoeder, tot het poeder is opgelost. Dan gewoon gebruik maken van uw vingers aan het mengsel van toepassing op uw oksels. Besteed aandacht aan hoe je lichaam reageert gedurende de dag. Als je sterk lichaam geur waarneemt, gebruiken meer zuiveringszout.

Er is een reden artsen gebruiken alcohol om wonden te reinigen en de huid rondom hen. De natuurlijke samentrekkende doodt bacteriën die infecties veroorzaakt - en stinkende oksels. Om de voordelen van een natuurlijke wrijven alcohol deodorant plukken, giet wat alcohol op een cottonball en veeg de cottonball op uw oksels. Wees voorzichtig bij het opnieuw aanbrengen van de hele dag, zoals alcohol de huid kan uitdrogen als het te vaak gebruikt.

In aanvulling op hun natuurlijke genezende eigenschappen, kunnen essentiële oliën geuren te neutraliseren en te remmen stinkende bacteriën uit de vorming van onder je armen. Maak je eigen twee-ingrediënt essentiële olie deodorant spray door het mengen van gedestilleerd water en tea tree, pepermunt of lavendel olie. Vul een lege spuitfles met ongeveer 4 liter water en 20 druppels etherische olie. Schud het mengsel, spuit je oksel gebied en voeg meer olie indien nodig.

Als u liever het hoofd naar de winkel om een ​​commercieel gemaakt natuurlijke deodorant te kopen, zijn er genoeg om uit te kiezen. Het kan echter lastig om te vertellen welke producten echt natuurlijk zijn, zoals sommigen dat als 'natuurlijke' nog steeds bevatten chemische stoffen zoals propylenen, sulfaten en parabenen de markt worden gebracht. U kunt het beste zou een aluminium-vrije natuurlijke deodorant stick of roll-on.

Share This Post