Index / Gezondheid / Natural Cures voor Eye Drijvers

Share This Post

Gezondheid

Natural Cures voor Eye Drijvers

floaters oog zijn kleine vlekjes die "zweven" over het netvlies in het oog, gieten schaduwen. Ze zijn het product van een heldere vloeistof genaamd glasvocht, die is gelegen in je oog. Deze floaters verschijnen als stippen, draden, en soms wat w

Advertisementfloaters oog zijn kleine vlekjes die "zweven" over het netvlies in het oog, gieten schaduwen. Ze zijn het product van een heldere vloeistof genaamd glasvocht, die is gelegen in je oog. Deze floaters verschijnen als stippen, draden, en soms wat wordt genoemd een spinnenweb. Sommige floaters blijven in uw lijn van visie, terwijl anderen zweven rond de periferie en bewegen wanneer je oogbol doet, maar verdwijnen na verloop van tijd. Hoewel eye floaters geen bedreiging vormen, hebben ze de neiging om meer overvloedig met de leeftijd.

externe behandelingen

Houd in gedachten dat als je floaters zijn mild, uw beste aanpak voor een remedie kan zijn om ze te negeren; na een paar weken van de aanwezigheid van een floater, zal je hersenen herkennen als een vaste waarde en leren om de floater negeren. Oefening ten minste drie keer per week om je lichaam en geest gezond te houden. Er zijn natuurlijke oogdruppels die u kunt nemen om uw glasvocht te verbeteren en te elimineren floaters. Deze natuurlijke oogdruppel, in plaats van een zoutoplossing met actieve stoffen bestaat uit bosbessen, luteïne en antioxidanten (zie bronnen). Of probeer een onorthodoxe aanpak - staren naar de maan 's nachts. Veel oogartsen zijn van mening dat vijf minuten staren naar de maan elke nacht verbetert de gezondheid van uw ogen 'en de focus en helpt ook je hersenen leren om floaters te negeren.

Dietary remedies

Zoals bij bijna elk ander gezondheidsprobleem of vergoeding, een gezonde voeding is essentieel. Versterk uw dieet met groenten en bezuinigen (of te elimineren) fast food. Beschouw een glas rode wijn elke nacht, waarvan wordt gezegd goed voor het hart en de ogen. Neem bosbes, een kruid met verbetert de bloedsomloop en zuurstof levering aan uw oog, en rooibos, die helpt om gezondheid van het oog te houden als je ouder wordt. Of neem Sutherlandia frutescens, dat anti-oxidanten die oog sterkte kan verbeteren heeft.

Share This Post