Index / Tuin / Namen van Zaadplanten

Share This Post

Tuin

Namen van Zaadplanten

Zaad planten of Zaadplanten, zijn planten zoals dennen, bloemen, grassen en palmen die zaad produceren. Pitloze planten zijn zoals mossen. Planten met zaden kunnen direct worden vermeerderd uit het zaad dat ze produceren, waardoor het makkelijker om

AdvertisementZaad planten of Zaadplanten, zijn planten zoals dennen, bloemen, grassen en palmen die zaad produceren. Pitloze planten zijn zoals mossen. Planten met zaden kunnen direct worden vermeerderd uit het zaad dat ze produceren, waardoor het makkelijker om uw tuin plot uit te breiden. Zaad planten zijn meestal groot en opzichtig, in tegenstelling tot planten die onopvallend zijn nonseed.

Black-Eyed Susan

Rudbeckia hirta, of de zwart-eyed Susan, is een straal bloem die vlinders aantrekt. Bloemen verschijnen het tweede jaar van groei op de stengels 3 voet hoog. De bladeren zijn behaard en lance-achtige. Plant een zwart-eyed Susan in de volle zon of halfschaduw in elke grondsoort. Regelmatig water is, hoewel het is enigszins droogte-tolerant. Bloemen moet worden deadheaded voor langste bloei tijd. Propageren door het bezichtigen of door root massa divisie. Deze plant varieert van USDA zones 3 tot en met 10.

switchgrass

Vingergras of switchgrass, is een droogte eeuwigdurend gras dat vogels aantrekt. Het groeit 3-6 voet hoog met een flatscreen glanzende bladeren. Bloemen hebben een rood-paarse tint en zijn pluimen. De glimmende zaden eruit tranen. Plant een switchgrass in elke grondsoort met gedeeltelijke schaduw. Het verdraagt ​​af en toe een overstroming, maar niet aanhoudend hoge water. Het moet om de 3 tot 5 jaar te worden verbrand voor de beste groei. Propageren door zaad of splitsing shoot. Deze plant varieert van USDA Zones 4 tot en met 9.

schroef Pine

Pandanus utilius, of de schroef grenen, is een droogte-tolerant groenblijvende boom. Het groeit 30 voet hoog met het verspreiden, getande, lineaire bladeren. Donkergroene bladeren hebben een stijve, wasachtige textuur. Plant een schroef pijnboom in de volle zon of halfschaduw met enige vochtige grond. Propageren door zaad die zijn vooraf geweekt voor een dag, door uitlopers, of door stekken. Deze plant varieert van USDA Zones 10 tot en met 11.

Boliviaanse Zonnebloem

Tithonia diversifolia of de Boliviaanse zonnebloem, is een snel groeiende geurende vaste plant. Het groeit 16 voet lang en 12 voet breed. De geel-oranje ray bloemen hebben een honing geur. De bladeren zijn groot, behaard en grof. Plant een Boliviaanse zonnebloem in de volle zon in warme droge klimaten met een goed gedraineerde grond. Propageren door middel van zaad of stam stukken. Deze plant varieert van USDA Zones 9 tot en met 11.

Share This Post