Index / Fashion, Style & Personal Care / Nail Design Ideas for Girls

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Nail Design Ideas for Girls

Nail ontwerpen zijn een leuke manier om te experimenteren met spijkers. Ongeacht wat uw stijl is, kunnen de ontwerpen worden aangebracht en verwijderd in enkele minuten, dus er is geen zware inzet betrokken. Vergeet niet om de kleur van uw nagels rek

AdvertisementNail ontwerpen zijn een leuke manier om te experimenteren met spijkers. Ongeacht wat uw stijl is, kunnen de ontwerpen worden aangebracht en verwijderd in enkele minuten, dus er is geen zware inzet betrokken. Vergeet niet om de kleur van uw nagels rekening te houden bij het kiezen van een nail design. Gebruik een spijker pen, die polish distribueert in een zeer dunne wijze, waardoor het gemakkelijk om deze ontwerpen te maken.

Ontwerpen voor Short Nails

Korte nagels zijn beperkt in de aard van de ontwerpen kunnen zij de sport, maar er zijn nog genoeg om uit te kiezen. Omdat er niet veel oppervlakte om mee te werken, focus op echte ontwerpen of een vleugje sprankeling aan de persoonlijkheid toe te voegen aan de nagels. Paint nagels een neutrale tint zoals zacht roze, goud of naakt en een vonk ontwerp toe te passen, met behulp van een contrasterende kleur nagel pen. Begin bij de linkerhoek van de nagel en trek drie lijnen schieten diagonaal over de nagel. Om diepte toe te voegen, gebruik dan een metalen spijker pen op te sporen over de contrast lijnen of om lijnen in tussen te voegen. Een glitterlak dat werkt als een overlay kan ook sprankeling te geven aan de gehele nagel. Kleine lijm stenen kunnen worden gekocht bij de schoonheid levering of drogisterij en toegepast op het midden van elke nagel voor een schitterende look die is gemakkelijk aan te brengen. Silver stenen ziet er geweldig uit op echte rode, roze of neon nagels.

Ontwerpen voor lange nagels

Lange nagels hebben meer ruimte om te experimenteren met nagel ontwerpen. Lijm stenen groot op lange nagels, zoals ze kunnen worden aangebracht bij de punt van de nagel, hetzij in het midden of in een hoek. Spark design werken aan lange nagels ook, en kunt u meer kleuren te gebruiken. Strepen diagonaal ook werken, en dit kan worden gedragen in combinatie met stenen. Als je merkt dat gekleurde lijm stenen in een helder roze, verf nagels een roze kleur die een tint of twee lichter voor een geweldig spel op dimensie.

Holiday Nail Designs

Speel met vakantie kleuren. Strepen kan altijd worden gebruikt in thema kleuren zoals zwart en oranje voor Halloween of roze en rood voor Valentijnsdag. U kunt ook een Franse tip met thematische kleuren voor elke vakantie. Voor Kerstmis, kleine kransen zijn makkelijk te trekken zoals een snoepgoed. Voor Valentijnsdag proberen een klein hartje ontwerp. Andere goede opties zijn een gebroken hart, of een hart met een pijl door het.

Share This Post