Index / Gezondheid / Nadelen van een Tummy Tuck

Share This Post

Gezondheid

Nadelen van een Tummy Tuck

Een buikwandcorrectie of buikwandcorrectie, is een chirurgische ingreep waarbij de overtollige huid en vet van de buik gebied wordt verwijderd, en laks buikspieren worden aangescherpt, wat resulteert in een platte buik gebied en vermindering van stri

AdvertisementEen buikwandcorrectie of buikwandcorrectie, is een chirurgische ingreep waarbij de overtollige huid en vet van de buik gebied wordt verwijderd, en laks buikspieren worden aangescherpt, wat resulteert in een platte buik gebied en vermindering van striae. Met een volledige buikwandcorrectie, is de navel meestal verplaatst, zij het met een mini-buikwandcorrectie, alleen de onderbuik wordt aangescherpt en de navel is niet verplaatst. Abdominoplasty kan goede resultaten te brengen aan mensen die overtollig opknoping buikhuid en vet, maar er zijn ook een aantal risico's en nadelen.

littekens

Abdominoplasty vergt een lange insnijding over de onderbuik, net boven de schaamstreek en ernstige littekens kunnen optreden rond de navel ook. Meestal is het litteken laag genoeg om een ​​badpak te dekken, maar vanwege de grootte van de incisie, zal het litteken altijd zichtbaar wanneer unclothed. Sommige mensen zijn meer geneigd om littekens dan andere en het litteken kan heel prominent aanwezig zijn. Daarnaast is de geherpositioneerd navel ziet er vaak onnatuurlijk na een buikwandcorrectie.

chirurgische complicaties

Een van de grootste problemen met buikwandcorrectie procedure is een hoog risico op bloedstolsels, die kan leiden tot een longembolie. Omdat het een lang en invasieve chirurgische procedure duurt van één tot vijf uur, buikwandcorrectie patiënten het risico van bloedingen werking, vochtophoping onder de huid en / of anesthesie-gerelateerde complicaties.

Herstel

Herstel na een buikwandcorrectie is lang en moeilijk. De patiënt kan niet trap enkele dagen na de operatie, wat kan leiden tot een vertraging thuiskomst. Herstel kan 4-6 weken, waarbij de patiënt niet in staat iets optillen en oefen haarzelf. Daarnaast zal de patiënt kan station tot twee weken na de operatie. De behoefte aan pijnstillers kan vertragen rijden en een terugkeer naar het werk of andere normale activiteit, en een verzorger kan nodig zijn voor een tijdje, in het bijzonder voor de verzorging van de abdominale drains die zullen worden in plaats na de operatie.

Kosten

De kosten van een buikwandcorrectie is zeer hoog, vooral in vergelijking met de buik liposuctie, dat is ongeveer half zo veel. De lengte en complexiteit van de procedure drijft de kosten evenals hersteltijd. Met ingang van eind 2010, een buikwandcorrectie kost meestal in de range van $ 6.000 tot $ 10.000 en wordt vrijwel nooit gedekt door de ziektekostenverzekering. Complicaties of hulp bij herstel zal rijden de kosten nog hoger.

Share This Post