Index / ouderschap / Music & bewegingsactiviteiten voor zuigelingen

Share This Post

ouderschap

Music & bewegingsactiviteiten voor zuigelingen

Volgens een studie gefinancierd door de Europese Unie, muziek stimuleert de hersenactiviteit van pasgeborenen, zelfs wanneer ze in slaap zijn. Verwerk verschillende soorten muziek in de dagelijkse routine, zoals zang, muziek, live muziek en muzikaal

Advertisement

Volgens een studie gefinancierd door de Europese Unie, muziek stimuleert de hersenactiviteit van pasgeborenen, zelfs wanneer ze in slaap zijn. Verwerk verschillende soorten muziek in de dagelijkse routine, zoals zang, muziek, live muziek en muzikaal speelgoed en instrumenten. Baby's genieten van vertrouwde stemmen, maar ze ook profiteren van het horen van een assortiment van geluiden en instrumenten.

Baby's tussen de geboorte en zes maanden liever liederen gezongen door bekende stemmen, zoals hun moeders en vaders of andere zorgverleners, volgens de website, Science and Sensibility. Er hoeft zelfbewust voelen. Baby's houden van elke melodie gezongen door iemand die vertrouwd is. Zing slaapliedjes om uw baby te vaak, zoals het slapen gaan of voor dutjes. Op die momenten, je stem, in combinatie met zachte schommelen of zwaaien, zal helpen om het kind te kalmeren om te slapen. U kunt ook een opname van uzelf te spelen zingen. Tijdens andere tijden dan dutten en voor het slapen gaan, probeer om beweging te stimuleren door het plaatsen van baby's op hun buik of rug en bewegen om hen heen, terwijl je zingt. Op één maand oud zijn, moeten baby's in staat zijn het volgen van je stem en het draaien van hun lichaam in uw richting.

Moedig je kleintje om mee te doen met de bewegingen en bewegingen klassieke kinderliedjes. Rond de leeftijd van 6 maanden, moet hij in staat zijn om sommige van uw handgebaren na te bootsen, vooral als ze regelmatig worden geoefend. Songs zoals 'Itsy Bitsy Spider', 'Pat-a-Cake "," Humpty Dumpty "en" It's Raining, Het Gieten "zijn allemaal geweldig kinderliedjes voor handbewegingen. U kunt make-up je eigen bewegingen of zoek andere versies online.

Op ongeveer 6 maanden, wordt de hand-oog coördinatie van uw baby verbeterd genoeg voor haar te bereiken voor, greep, schudden en rammelaar objecten. Moedig haar om haar eigen muziek te maken door het spelen met verschillende speelgoed dat muzikale klanken produceren wanneer geschud. Rammelaars en klokken kunnen eerste muzikale speelgoed, zolang ze geen verstikkingsgevaar opleveren. Voordat u een muzikaal speelgoed te kopen, zorg ervoor dat ze veilig zijn voor pasgeborenen. U kunt de leeftijd-aanduiding voor muzikaal speelgoed op de voorkant van de doos te vinden.

Vind een lokale spel groep die muzikale activiteiten omvat voor de kleintjes. Uw kerk, openbare bibliotheek of andere buurthuis kan lessen of activiteiten te sponsoren voor zuigelingen waarin ze verschillende soorten muziek kunnen beleven met andere baby's. Deze lessen worden normaal gesproken onder leiding van een instructeur of vrijwilliger, en ze zijn erg meestal aangeboden zonder kosten voor het publiek. Zelfs als uw baby kan nog niet kruipen - of zelfs te zitten - hij zal worden gestimuleerd door de nieuwe gezichten, gezichten en geluiden van de groep muziek.

Share This Post