Index / Huis / Mozaïekvloer Ideeën Met Broken Tile

Share This Post

Huis

Mozaïekvloer Ideeën Met Broken Tile

Maak een uniek ontwerp voor uw vloer van gebroken tegels. Gebroken tegels kunnen worden gekocht in bulk, of u kunt de tegel kleuren die u wilt kiezen en breken ze zelf. Maak een kleurrijk mozaïek ontwerp met gebroken tegels voor uw hal, keuken of bad

AdvertisementMaak een uniek ontwerp voor uw vloer van gebroken tegels. Gebroken tegels kunnen worden gekocht in bulk, of u kunt de tegel kleuren die u wilt kiezen en breken ze zelf. Maak een kleurrijk mozaïek ontwerp met gebroken tegels voor uw hal, keuken of badkamer. U kunt ook een openlucht of voor de ingang van uw huis te creëren.

Golven van de Kleur

Maak een kleurrijke golf patroon met gebroken tegels. Koop een grote groep van tegels in regenboogkleuren, of kies tegels van dezelfde kleuren voor een monochrome look. Doe ze in een kussensloop of een papieren zak en smash hen om kleinere stukken te maken. Plaats ze in kleurgroepen, en geleidelijk opbouwen van een golfpatroon op de vloer, te beginnen met een blauwe golf, dan groen, dan geel, dan oranje, etc.

initialen

Installeer een ronde monogram vloer mozaïek. Maak het voor de ingang van uw huis, of voor uw badkamervloer. Omring uw initialen met crèmekleurige gebroken tegels, met een crèmekleurige grout. Ontwerp uw initialen in het centrum, met behulp van kleine stukjes gebroken terra cotta tegels. Varieer de kleuren van de tegels die u gebruikt voor uw initialen, met behulp van enkele tegels die overeenkomen met de rest van uw vloer, en anderen die een beetje donker en lichter zijn. Gebruik terra cotta tegels op de rest van de vloer rondom uw monogram mozaïek.

Nature Themes

Maak een natuur thema mozaïek op de vloer van uw mudroom of badkamer van uw kind. Vind een eenvoudig ontwerp van een kikker en opnieuw de afbeelding in gebroken groene tegels. Plaats het in een witte, rechthoekige gebroken tegel achtergrond. Plaats smalle stroken van groene glazen tegels voor een grens, of gebruik groene knikkers voor een grens. U kunt er ook voor kiezen om een ​​gebroken tegel zonnestraal ontwerp op een stevige witte keramische tegelvloer te creëren. Kies verschillende tinten van geel tot een geweven look voor de vlammen vliegende naar buiten van een glorieuze zon te creëren.

Keuken Mozaïek van de Tegel

Ontwerp een gebroken tegel mozaïek met een keuken thema voor uw keukenvloer. Voor een Franse keuken in landelijke stijl, ontwerp afbeelding van een eenvoudige haan met stukjes van de tegel, en omringen met witte marmeren tegels. Of maak een kleurrijke border voor een keuken met een effen kleur tegelvloer. Kies fel gekleurde stukjes gebroken tegel, en het creëren van rollen, bladeren of laat de gebroken stukken willekeurig rondom de rand van een diepe blauwe, rode of groene keramische keuken tegelvloer.

Share This Post