Index / tech / Motion Activated Recording Software voor een webcam

Share This Post

tech

Motion Activated Recording Software voor een webcam

Software met motion activering zorgt dat je standaard Web camera's om te zetten in een deel van geavanceerde binnenlandse veiligheid en PET- en nanny-bewakingssystemen. Afhankelijk van de software, kan stroming binnen het gezichtsveld van de camera's

Advertisement

Software met motion activering zorgt dat je standaard Web camera's om te zetten in een deel van geavanceerde binnenlandse veiligheid en PET- en nanny-bewakingssystemen. Afhankelijk van de software, kan stroming binnen het gezichtsveld van de camera's een signaal voor een computer om video op te nemen, maak een foto of stuur een bericht naar de eigenaar van de webcam.

Active Webcam

Active Webcam kunt u zowel opnemen en uitzenden van video van uw web camera. Wanneer geactiveerd, kan haar ontwerpresolutie op activering functie beelden vast te leggen, stuur dan een SMS-bericht of e-mail naar een vooraf bepaalde afnemer, of uitzending van de webcam-feed live over het internet. Extra functies zijn onder andere datum en tijd stempels, gelijktijdig opnemen en afspelen, ondersteuning voor meerdere camera, wachtwoordbeveiliging en gecodeerd uitzenden. Active Webcam is compatibel met computers met Windows 7, Windows Vista, Windows 2003 en Windows XP. Computers vereisen ten minste een gigabyte RAM-geheugen, 10 GB aan vrije schijfruimte, een kleurenscherm en een Intel-processor met een kloksnelheid van 2 GHz of sneller.

Vitamine D

Vitamine D is een video surveillance en webcamera monitoring oplossing met een motion-activated recording ondersteuning. Het programma beschikt over IP en webcamera compatibiliteit, een aanpasbare alert-systeem en een programmering functie waarmee u meerdere gebieden binnen het gezichtsveld van de camera in te stellen als triggers om de opname te starten. Vitamine D is compatibel met Macintosh-computers met OS X 10.5 of hoger, en pc's met Windows 7, Windows Vista of Windows XP. Alle computers vereisen 1 gigabyte RAM-geheugen en een processor met een kloksnelheid van 2 GHz of sneller.

Webcam Zone Trigger

Webcam Zone Trigger kunt u uw Web camera en computer samen te gebruiken als een beveiligingssysteem. Zoals vitamine D, het maakt gebruik van wat de ontwikkelaar van de software verwijst als Hot Spots. Hot Spots zijn door de gebruiker gedefinieerde gebieden die de camera op wanneer er beweging in hen wordt gedetecteerd schakelen. Zodra de camera is geactiveerd, kan Webcam Zone Trigger een foto te maken, spelen een geluid, video capture of uitvoeren van een verscheidenheid aan andere beschikbare commando's op de computer. Webcam Zone Trigger draait op Windows-pc's.

Ik bespioneer

ISpy is een open-source webcamtoepassing met verschillende potentiƫle toepassingen, inclusief huistoezicht. Naast de native-motion activated recording ondersteuning, iSpy voorzien van gezichtsherkenning mogelijkheden en extern geluid en video-triggering. ISpy kan ook worden geconfigureerd om automatisch te uploaden opgenomen video op een YouTube-account voor het bekijken. Om iSpy draaien, computers moet Windows XP, Windows Vista of Windows 7, en een processor met een kloksnelheid van 1 GHz of sneller. Om gebruik te maken van de automatische YouTube upload-mogelijkheden van de software te maken, de ontwikkelaar aan dat uw computer beschikt over een high-speed internetverbinding.

Share This Post