Index / Wensen en Feesten / Mother's Day Decorating Ideeën voor de kerk

Share This Post

Wensen en Feesten

Mother's Day Decorating Ideeën voor de kerk

In de Verenigde Staten, is Mother's Day consequent gevierd op de tweede zondag in mei, en in het Verenigd Koninkrijk, wordt gevierd op de vierde zondag van de vasten. In beide landen is Mother's Day direct gerelateerd aan de religieuze kalender, voor

AdvertisementIn de Verenigde Staten, is Mother's Day consequent gevierd op de tweede zondag in mei, en in het Verenigd Koninkrijk, wordt gevierd op de vierde zondag van de vasten. In beide landen is Mother's Day direct gerelateerd aan de religieuze kalender, voor een deel waarschijnlijk omdat het moederschap is zo'n gevierde thema in de Bijbel. Het krijgen van de zondagsschool klassen die betrokken zijn bij het verfraaien van uw kerk voor Moederdag kan een geweldige manier om kinderen te helpen van uw gemeente te vieren hun moeders, terwijl het bestuderen van de manier waarop God heeft hen gezegend, en de manier waarop moeders in de Bijbel behandeld worden.

verse bloemen

Laat kinderen studeren lente, en hoe God maakt dingen groeien. Hier krijg je een verzameling van de lente bloemen of bollen, zoals tulpen en narcissen, van een lokale kas. Laat de bloemen in de potten en gebruik ze om de kerk wandelingen lijn. Dit zal een bloemrijke pad voor moeders om op te lopen wanneer ze aankomen in de kerk op moederdag te maken. Kinderen kunnen dan plant deze bloemen in bloembedden rond de kerk teken, en langs de wandelingen, of kan ze geven als cadeau na de diensten. Als u van plan bent om kinderen te geven bollen op pot aan hun moeders, hebben de kinderen de gave door het versieren van de potten met verf of permanent markers.

Bijbelse Moeders

Laat de kinderen de studie van de moeders in de Bijbel, hoe ze God gediend, en waarom ze moeten worden gevierd. Zo kan je praat over Thomas 'moeder en grootmoeder, Mary Elizabeth, en de moeder van Mozes. Laat de kinderen kiezen voor een bijbelse moeder, en een foto symboliseert hoe ze bijzonder was te trekken. Oudere kinderen kunnen een paragraaf over de reden waarom die moeder is bijzonder, en hoe zij betrekking heeft op hun eigen moeder te schrijven. Een andere variant voor jongere kinderen is om foto's van hoe hun moeder dient God te komen, en mondeling uitleg over de foto's om hun moeders na de diensten. Voltooi deze lessen van tevoren, zodat de schriftelijke werk en kunst in het heiligdom of de foyer voor moeders om te bekijken voor of na de diensten kunnen worden opgehangen.

God Made Me Special

Praten over hoe God maakte alles en iedereen speciale, met haar eigen verschillen en bijzondere talenten. Breng verf en kinderen krijgen te maken hand wordt afgedrukt op de voorzijde van een blanco wenskaart. U kunt deze handafdrukken te gebruiken om te praten over de vinger afdrukken en hoe ieders hand afdruk is uniek, en het creëren van een one-of-a-kind kaart van de Moederdag. Deze kunnen worden opgehangen op een string, en geplaatst op een muur, over de voorkant van een tafel, op de kansel, of over de uiteinden van banken als extra versieringen.

Share This Post