Index / Relaties & Family / Mother-In-Law & Daughter-In-Law Issues

Share This Post

Relaties & Family

Mother-In-Law & Daughter-In-Law Issues

Het toevoegen van het geladen titel "in-law" naar een relatie voegt een ander facet van complicatie als twee families samen te voegen, waardoor met hen verschillende ideeën en verschillende manieren van leven. Hoewel deze verschillen kan gemakke

AdvertisementHet toevoegen van het geladen titel "in-law" naar een relatie voegt een ander facet van complicatie als twee families samen te voegen, waardoor met hen verschillende ideeën en verschillende manieren van leven. Hoewel deze verschillen kan gemakkelijk leiden tot gespannen verhoudingen tussen de in-wetten, een beetje respect, compromissen en communicatie gaan een lange weg in de richting van het creëren van een gelukkig gezin.

Waarom problemen voordoen

In-law vaak relaties worden "part-object" relaties, waarin een probleem met één persoon wordt geprojecteerd op iemand anders die gedeeltelijk die persoon vertegenwoordigt, nota psychotherapeut F. Diane Barth in de Psychology Today post "Take My Mother-in-Law :. 6 stappen naar Good In-Law Relaties " Moeders die negatief gevoel naar hun dochters-in-law kan zelfs problemen met hun zonen haven; dochters-in-law, die niet opschieten met hun moeders-in-law kan onopgeloste hebben - zelfs diep begraven - problemen met hun eigen moeders. Een ander probleem is dat de dochters-in-law vaak onzichtbaar voor moeders-in-law te voelen, terwijl de moeders-in-law zijn onzeker hoe ze passen in het leven van hun zonen na het huwelijk.

Hoe te minimaliseren Issues

Wat uw problemen voortkomen uit, in de eerste plaats, accepteer je nieuwe in-law. Leuk of niet, ze is een deel van je leven nu, dus laat haar een beetje respect. Met een beetje geluk zullen ze wat voor terug te geven. Bijvoorbeeld, als je moeder-in-law laat uw kinderen laat opblijven als je liever dat ze niet, pauzeren voordat ze boos op haar. Mooi beschadigen en zijn van plan met haar die bezoekt ze laat ze blijven, zoals wanneer ze geen activiteiten voor de volgende dag gepland. Ook als het gaat om de integratie van de tradities van uw nieuwe gezin, bedenk dan dat je niet nodig hebt om jezelf of je overtuigingen te veranderen, maar je moet aan te passen aan nieuwe manieren om dingen te doen. Vakantie vieringen zijn vaak gevuld met familie tradities, met inbegrip van die gastheer speelt, die de reizende doet en die kookt die recept. Houd uit voor tradities die belangrijk voor u en compromis over de rest zijn.

Respecteer de Relationship

Als een dochter-in-law, bedenk dan dat je man altijd eerst zal komen om zijn moeder. Het maakt niet uit hoeveel ze houdt en waarden die u, hij is haar kind, en haar zorg voor zijn welzijn geschikt is. Als ze de neiging om zijn kant over jou te kiezen, niet aannemen dat het is omdat ze je niet wilt. Houd dit perspectief tijdens uw interactie met haar. Als een moeder-in-law, erkennen dat je niet langer de belangrijkste vrouw in het leven van je zoon. Zijn focus moet liggen op zijn vrouw en het leven dat ze samen maken. Hoewel de dynamiek van uw relatie met uw zoon verschillend zijn, probeer niet bedreigd te voelen of aannemen dat er geen ruimte is voor u in zijn leven meer.

Communicatie en Beleefdheid

Stilte van de kant van de moeder-in-law of dochter-in-law zal waarschijnlijk worden geïnterpreteerd als afkeuring, zo spreken, en het creëren van ruimte voor dialoog, zodat u beiden het gevoel gehoord en gerespecteerd. Voor dochters-in-law, als je voelt dat je moeder-in-law is kritiek op u, neem een ​​moment om te bepalen of zij werkelijk is. Misschien bent u overgevoelig voor haar woorden en daden, of misschien bent u bang voor haar teleurstellend. Tenzij ze je schaamteloos is kritiek, kan je moeder-in-law onhandig proberen te helpen. Probeer niet het ergste uitgaan van haar. Ook respect voor je moeder-in-law's ideeën, zelfs als u het niet eens met hen. In plaats van overtreding of steeds confronterend, erkent haar ideeën dan voorzichtig laat haar weten dat je ziet de dingen anders.

Ook als een moeder-in-law, focus op en verbaliseren van de positieve dingen die je ziet je dochter-in-law te doen. Dit laat haar weten dat u aandacht te besteden aan haar en het maken van een poging om een ​​positieve relatie. Als je echt blij dat je dochter-in-law is een onderdeel van uw gezin, zeg dat dan. Zo niet, dan zijn burgerlijke en compromissen als je kunt. Probeer om iets leuks elke keer zie je elkaar zeggen te vinden.

Share This Post