Index / Onderwijs / Morning Aankondiging Ideeën

Share This Post

Onderwijs

Morning Aankondiging Ideeën

Of u nu een student raadslid belast met het assisteren bij de ochtend aankondigingen of de opdrachtgever, conrector of andere beheerder die verantwoordelijk is voor het maken van de dag aankondigingen naar de school, weet je dat het moeilijk om de aa

AdvertisementOf u nu een student raadslid belast met het assisteren bij de ochtend aankondigingen of de opdrachtgever, conrector of andere beheerder die verantwoordelijk is voor het maken van de dag aankondigingen naar de school, weet je dat het moeilijk om de aandacht van uw junior hoge of middelbare school te houden. Terwijl de ochtend aankondigingen zijn een tijd op belangrijke informatie door te geven, kunt u houden dingen interessant met uw eigen creatieve toevoegingen.

Theme Music

Houd studenten alert en op hun tenen door het toevoegen van muzikale signalen of geluidseffecten om uw ochtend aankondigingen. Imiteren ochtend radio disc jockeys door het spelen van komische geluidseffecten dient elke aankondiging, zoals applaus voor de eer samenleving inductees of atletisch team prestaties. Selecteer theme songs voor leraren, studenten en andere gasten die komen in en maak aankondigingen, en kies uw favoriete energieke ochtend lied, een klassieke oldie of een stroom pop hit, om te beginnen of eindigen aankondigingen elke ochtend.

Health and Safety Tips

Of u nu het vieren van een gezonde gewoonten bewustzijn week of gewoon houden van de studenten op de hoogte, het toevoegen van een tip over gezonde gewoonten of persoonlijke veiligheid kan je 's ochtends aankondigingen te houden relevant en informatief. Wisselt elke dag tussen serieuze tips over goede voeding, lichaamsbeweging en gezondheidsrisico's, zoals roken en minder ernstige risico's, zoals het risico van letsel door de verpakking te veel boeken in de kast of juichen te hard aan de pep rally. Breng in de lokale veiligheid experts om tips over veilig rijden en andere relevante veiligheid tips voor uw omgeving delen.

Games en Trivia

Onder andere een trivia vraag of de hersenen teaser tijdens je 's ochtends aankondiging elke ochtend. Om de uitdaging te verhogen, bieden een prijs, zoals een gratis cookie van de school cafetaria of op school bumpersticker om de eerste juiste antwoord. Op vrijdag, kies dan een school-gerelateerde trivia vraag of een meer uitdagende wiskunde teaser en het toekennen van een grotere prijs. Kies een populair item, zoals een bevroren yoghurt gift card of een gratis pas om te lunchen buiten de campus.

Leraar en Personeel Waardering

Gebruik 's morgens aankondiging tijd om studenten te helpen krijgen om hun leraren beter te leren kennen. Markeer een andere docent, adviseur of medewerker elke ochtend. U kunt ervoor kiezen om een ​​paar snelle feiten delen over hem, met inbegrip van zijn hobby's of achtergrond, of geef aanwijzingen elke ochtend ongeveer een docent of medewerker en kijk of de studenten haar identiteit voor het einde van de week kan raden. Deze activiteit kan tijdens counselor of leraarsappreciatie week bijzonder goed te werken.

Share This Post