Index / Huis / Monogram Ideeën

Share This Post

Huis

Monogram Ideeën

Monogrammen voegen een persoonlijke touch aan een anders saaie kamer of decorstuk. Ze zijn uitstekend geschikt voor het toevoegen van een vleugje elegantie en verfijning aan tassen en andere dagelijkse gebruik artikelen. Monogram items maken uitsteke

AdvertisementMonogrammen voegen een persoonlijke touch aan een anders saaie kamer of decorstuk. Ze zijn uitstekend geschikt voor het toevoegen van een vleugje elegantie en verfijning aan tassen en andere dagelijkse gebruik artikelen. Monogram items maken uitstekende giften en partijgunsten voor uw gasten om van te genieten, het geven van deze anders vlakte materialen een aangepaste uiterlijk.

schrijfbehoeften

Stationery is een klassiek Item aan monogram. Briefpapier kan worden gemaakt thuis of op maat gemaakt op de bruiloft van het aanbod en fine, briefpapier winkels, evenals drukkerijen. Bij het maken van monogram briefpapier, de laatste eerste gaat in het midden en is meestal groter, de eerste initiaal gaat de eerste en de tweede de eerste is voor het laatst. Bij het maken van briefpapier thuis, gebruik maken van een mooie karton en kies een lettertype dat past bij uw persoonlijkheid. Voor een grillige lettertype dat u zou willen Krullen proberen, of voor een meer klassieke doopvont wilt u misschien Monotype, Georgië of Vogel lettertypen te gebruiken.

Bags and Totes

Tassen en bakken zijn grote items voor persoonlijk gebruik of als cadeau-artikelen voor leraren, vrienden en grootouders. Monogrammen op bookbags voegen personalisatie en identificatie van een item dat dagelijks wordt gebruikt door schoolgaande kinderen. Monogrammen zien er het beste wanneer gecentreerd in het midden van de zak en moet de kleur van de toto aan te vullen.

slaapkamers

Er zijn vele manieren om monogrammen te gebruiken in een slaapkamer stijl te kunnen bieden, zoals een monogram op de muur achter het bed. Deze monogrammen zijn meestal groot, gemaakt van vinyl en werken goed in de kamer van een kind. Monogrammen kunnen op headboards worden geplaatst als je niet wenst te markeren de muren. Kussenslopen en lakens kunnen worden met monogram, evenals kussens en valletjes.

In de keuken

Monogrammen kan op backsplash tegels worden geplaatst in de keuken achter het fornuis. Monogram tegel magneten houden nota's en kunstwerken aan de koelkast. Servetten en handdoeken met gestikte monogrammen dienen als housewarming giften voor de keuken. Voor een feest of speciale gelegenheid, gebruik monogram etiketten op chocoladerepen, wijnetiketten en matchbooks als take-home souvenirs.

Share This Post