Index / Bruiloften / Monogram Cricut Instructions

Share This Post

Bruiloften

Monogram Cricut Instructions

De Cricut stansmachine kan u helpen niet alleen uw monogram te maken, maar gebruik het op meerdere manieren ook. De Cricut kan decoratief papier, karton, vinyl knippen, en met een speciaal mes, zelfs weefsel of composiet board. Wees creatief en maak

Advertisement

De Cricut stansmachine kan u helpen niet alleen uw monogram te maken, maar gebruik het op meerdere manieren ook. De Cricut kan decoratief papier, karton, vinyl knippen, en met een speciaal mes, zelfs weefsel of composiet board. Wees creatief en maak een monogram te gebruiken voor uw grote dag.

Kies een Cricut Cartridge

Er zijn een groot aantal Cricut cartridges om uit te kiezen, waarvan er vele uiteenlopende lettertypen. Sommige cartridges zijn alleen beeld cartridges, dus zorg ervoor dat alleen kiezen voor een cartridge die een lettertype biedt. De cartridges hebben een thema, die u kunnen helpen om uw beslissing te nemen op een cartridge, afhankelijk van wat voor soort monogram je wilt u en uw significante andere te vertegenwoordigen. Als u op zoek bent naar iets formeel, kan de Storybook cartridge een goede keuze voor u zijn. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een meer fundamentele, eenvoudige monogram, de George en Basisvormen cartridge kan een betere keuze. Als u niet het gevoel helemaal zo creatief, de Mini Monogrammen cartridge heeft kant-en-klare monogrammen, zodat u het ontwerp-gedeelte over te slaan en gaan gebruiken ze meteen.

Werken met de Cricut te Your Monogram Beeldscherm

Met behulp van zelfklevend vinyl kan u helpen om uw monogram te gebruiken in uw bruiloft evenementen en in uw hele huis. Zodra u uw monogram hebben ontworpen, kunt u het uitknippen in vinyl en zich te houden aan frames, champagne fluiten, of zelfs uw centerpieces beeld. Uitsnijden van zelfklevend vinyl op Cricut creƫert wezen stickers voor u om te gebruiken op welke manier u wilt uw monogram te tonen. De Cricut Original kan u helpen een monogram maken tot 12 inch groot, terwijl de Cricut Expression uw monogram kunt uitknippen tot 24 duim lang, waardoor het gemakkelijk om zelfs de deuren of ramen van uw receptie of thuis monogram.

monogram Stationery

Het was ooit de traditionele om niet uw monogram in uw bruids douche of huwelijksuitnodigingen als werd gedacht dat het alleen mag worden gebruikt nadat het paar officieel is getrouwd. Echter, de tijden zijn veranderd en het monogram aanvaardbaar is om te gebruiken in een deel van uw bruiloft briefpapier dat u te behagen. U kunt de Cricut gebruiken om uit te snijden uw monogram te gebruiken als afdichtingen voor uw uitnodigingen, te lijmen op uw programma's, of zelfs als bruiloft confetti. Als je uitgesneden meerdere kleine monogrammen, zo klein als 1/4 inch op een Cricut Expression, kon je de tafels te dekken op uw bruiloft receptie met gepersonaliseerde monogram confetti.

Share This Post