Index / Careers & Work / Moet ik Breng een sollicitatiebrief naar het interview?

Share This Post

Careers & Work

Moet ik Breng een sollicitatiebrief naar het interview?

Breng de begeleidende brief Voorbereiding is een belangrijke stap op weg naar acing een sollicitatiegesprek. In het algemeen is het nuttig om een ​​cv en extra materiaal mee te nemen om een ​​interview. Op die manier kunt interviewers om je prestatie

Advertisement

Breng de begeleidende brief

Voorbereiding is een belangrijke stap op weg naar acing een sollicitatiegesprek. In het algemeen is het nuttig om een ​​cv en extra materiaal mee te nemen om een ​​interview. Op die manier kunt interviewers om je prestaties te herinneren en te demonstreren uw kans om voorbereid te zijn op de baan. Het brengen van een begeleidende brief naar het interview laat zien dat je het interview serieus te nemen en zijn voorbereid op elke situatie.

Leave It at Home

Het doel van een sollicitatiebrief is om je CV en detail introduceren waarom jij de beste persoon voor een baan. Ervan uitgaande dat je bent uitgenodigd voor een gesprek, is je sollicitatiebrief zijn doel gediend en is niet meer nodig. InterviewStrategies.com zegt tegen de begeleidende brief thuis te laten, omdat de interviewer je cv heeft gezien en ziet u een waardevolle kandidaat voor de functie.

bottom Line

Laat de begeleidende brief thuis. Als je zijn opgeroepen voor het interview, een extra kopie van je sollicitatiebrief is niet nodig. Iemand heeft uw kwalificaties beoordeeld en vastgesteld dat u een goede pasvorm voor de staat zou zijn, zodat de informatie in je sollicitatiebrief is niet nodig.

Share This Post