Index / Huis / Modulaire huis Kelder Vs. Plaat

Share This Post

Huis

Modulaire huis Kelder Vs. Plaat

Modulaire huizen zijn in de fabriek gebouwd en later voltooide on-site. De funderingen worden bereid volgens de specificaties van de individuele eenheid. Het duurt meestal 30 dagen de tijd om het project, waaronder lokale inspecties te voltooien. Bes

AdvertisementModulaire huizen zijn in de fabriek gebouwd en later voltooide on-site. De funderingen worden bereid volgens de specificaties van de individuele eenheid. Het duurt meestal 30 dagen de tijd om het project, waaronder lokale inspecties te voltooien. Beslissen welk type fundering kan afhangen van de locatie.

Kelder

Kelders kunnen vierkante meters toe te voegen, en zorgen voor de opslag en het huis verwarming en nutsbedrijven. Bovengrondse kelders geven toegang op grondniveau. Een volledige kelder voegt waarde toe aan een huis. Laaggelegen gebieden met een hoge water tafels zijn niet geschikt voor kelders. Kelders zijn gemaakt van betonblokken, stortbeton en een nieuw product, prefab beton. Het voordeel van prefab beton de mogelijkheid te installeren tijdens de wintermaanden.

Plaat

Platen zijn betonnen funderingen gebruikt in gebieden waar de sub-grade vorst en hoge water tafels bestaan, zoals het zuiden en zuidwesten. Betonplaten zijn minder duur dan kelders, en kan vocht te elimineren en te voorkomen dat schimmel problemen. Zij bestaan ​​uit 3-5 inches van beton, gemengd volgens de geldende voorschriften.

radon Ventilatie

Radon ventilatie is nodig voor sommige staten voor nieuwbouw. Het gaat om een ​​leidingsysteem en ventilator die het gas radon verdrijft uit het huis. Radon is een reukloos gas uitgestoten door barsten in het beton op alle soorten van stichtingen. De installatie van een leidingsysteem in modulaire huizen wordt hetzelfde behandeld als in een stok gebouwde woning.

Share This Post