Index / Careers & Work / Mocht Restaurant Managers Get Tips?

Share This Post

Careers & Work

Mocht Restaurant Managers Get Tips?

Ze verdiende het Als het was een ongewoon drukke shift en het restaurant manager deden hun uiterste best om te helpen, zou het beleefd, maar niet nodig zijn, om haar een gedeelte van de tip zwembad bieden. Echter, sommige restaurants niet tip zwembad

AdvertisementZe verdiende het

Als het was een ongewoon drukke shift en het restaurant manager deden hun uiterste best om te helpen, zou het beleefd, maar niet nodig zijn, om haar een gedeelte van de tip zwembad bieden.

Echter, sommige restaurants niet tip zwembaden en servers houden de tips zij individueel verdienen. Het zou neerkomen op de vraag of de getipte werknemers voelde de manager verdiende een beetje extra.

Ze zijn in loondienst

Volgens Salary.com, de mediaan salaris voor een restaurant manager in de Verenigde Staten, met ingang van november 2009 was $ 47.515. Restaurant managers zijn niet afhankelijk van tips om hun inkomsten aan te vullen zo laag uurtarief-gevoerd medewerkers te doen.

bottom Line

Het is niet ethisch voor een loondienst restaurant manager om tips van de tip zwembad nodig hebben of maken het delen van tips met hem verplicht. In sommige staten, zoals New York, een manager acceptatie van fooien is illegaal.

Restaurant bedrijven variëren en het delen van tips met een werknemer in loondienst, indien legaal is in jouw gebied, moet een onderwerp dat neerkomt op het al dan niet getipt werknemers ervoor kiezen om dat te doen.

Share This Post