Index / wettelijk / Militaire Wetten op de Dating

Share This Post

wettelijk

Militaire Wetten op de Dating

Alle takken van de Verenigde Staten militair te handhaven regelgeving die dating regeren, en alle verbroedering, onder zowel officieren en soldaat soldaten. Sinds 1984 is onjuist verbroedering erkend als een strafbaar feit. De richtlijnen met betrekk

AdvertisementAlle takken van de Verenigde Staten militair te handhaven regelgeving die dating regeren, en alle verbroedering, onder zowel officieren en soldaat soldaten. Sinds 1984 is onjuist verbroedering erkend als een strafbaar feit. De richtlijnen met betrekking tot dating variëren, afhankelijk van rang, maar van toepassing ongeacht geslacht of directe lijnen van bevel. Evenals het reguleren van dating, het Amerikaanse leger heeft ook regelgeving met betrekking tot het huwelijk tussen functionarissen of aangeworven soldaten.

Soldaten van verschillende rangen

Militaire regels voornamelijk regelen tegen dating tussen twee militairen van verschillende rangen. Het Amerikaanse leger, marine, luchtmacht en marine hebben alle voorschriften in de plaats een verbod op deze activiteit als een soort van verbroedering. Militaire beleid in alle takken verbiedt alle vormen van verbroedering tussen soldaten van verschillende rangen; terwijl de verboden relatie is officer / aangeworven solider, maar geldt ook voor twee verschillende soorten soldaat. Al dan niet in een directe lijn van commando is niet van belang. Voorbeelden van verbroedering onder meer gaan naar elkaars privéwoningen en naar clubs samen, dating, seksuele activiteiten of enige vorm van vriendjespolitiek. De senior ranking officier in dergelijke situaties wordt beschouwd als een grotere mogelijkheid om elk gedrag onmiddellijk stop te zetten in strijd met het beleid, maar zowel soldaten als even verantwoordelijk.

Overige zaken

Naast de gevallen van de relaties tussen de soldaten van verschillende rangen, is verbroedering tussen stagiairs en soldaten of tussen recruiters en rekruten eveneens verboden. Wanneer dating vindt plaats tussen soldaten van dezelfde rang of tussen een soldaat en een burger werknemer of contractant van de overheid, militaire regels alleen die relaties die rechtstreeks moraal, discipline, respect voor autoriteit beïnvloeden of anderszins bemoeien met een missie te verbieden. Dating is onderworpen aan dezelfde controle als elke andere vorm van verbroedering. Als zodanig moet professionaliteit weerspiegelen en kan elke vriendjespolitiek of misbruik van positie niet wekken.

Huwelijk

Terwijl het huwelijk is niet specifiek verboden is, kan het huwelijk van twee soldaten van verschillende rangen verbroedering zijn, wanneer de soldaten 'rechten zijn bewezen te worden aangetast door de vakbond. Mocht oneigenlijk verbroedering uiteindelijk resulteren in een huwelijk, oneigenlijk verbroedering voorafgaand aan het huwelijk is nog steeds verantwoording af aan regelgeving en niet "verontschuldigd" of verzacht door de daarop volgende huwelijk. Moeten twee soldaten van dezelfde rang getrouwd zijn en een van hen ontvangt een promotie, zal alle voorzorgen worden genomen om te voorkomen dat ze in een directe lijn van het commando.

uitzonderingen

Verbroedering verbodsbepalingen kunt toepassen op alle twee militairen van verschillende rangen en waar een instructeur / leerling relatie aanwezig is, zelfs binnen een bepaalde groep. Echter, een aantal uitzonderingen op de verbodsbepalingen bestaan ​​en verbroedering tussen bepaalde groepen aanvaardbaar wordt geacht. Deze divisies omvatten algemene officieren veld rang officieren, onderneming rang officieren (inclusief onderofficieren), personeel onderofficieren en junior officieren.

Share This Post