Index / Huis / Mijn Zaag Chips de tegel aan het eind van de Cut

Share This Post

Huis

Mijn Zaag Chips de tegel aan het eind van de Cut

Wanneer u het snijden van keramische tegels naar beneden op maat met een tegel natte zaag, soms kan het materiaal chip af dan laat je met een schone snit. Er zijn verschillende manieren om dit te voorkomen. Hoewel sommige van de vraagstukken verband

AdvertisementWanneer u het snijden van keramische tegels naar beneden op maat met een tegel natte zaag, soms kan het materiaal chip af dan laat je met een schone snit. Er zijn verschillende manieren om dit te voorkomen. Hoewel sommige van de vraagstukken verband houden met de aard van de tegel materiaal, kan de kwaliteit van uw zaag ook van invloed op de snijsnelheid, wat leidt tot inefficiënt snijden.

Kwaliteit van de Blade

De kwaliteit van het blad is een van de belangrijkste onderwerpen op het gebied van tegels chipping als ze worden gesneden. Als u een mes dat is het bereiken van het einde van zijn levensduur, het is gewoon niet zo veel diamant coating op het puntje meer hebben, wat betekent dat het niet goed gesneden. In plaats daarvan wordt het malen zijn weg door het stuk in plaats van snijden, wat chips veroorzaakt.

Soort Saw

De aard van de zaag die u gebruikt is ook direct gerelateerd aan het al dan niet uw tegels zal chip. Als u probeert en snijd een 12-inch tegel op een zaag die alleen ontworpen is door middel van 8 inch stukken hooguit te snijden, zal je in de problemen, waar de zaag gewoon niet genoeg vermogen door de grotere en dikkere tegel te snijden zijn. Kleinere tegels zijn bedoeld voor gebruik met kleine tegels, en terwijl de bak groter tegel zou kunnen passen, alleen knippen de grootte desbetreffende fabricant.

afplakband

Een snelle en gemakkelijke oplossing voor het helpen voorkomen van chips is om het stuk van de tegel te beschermen met een stuk afplaktape langs de lijn die je nodig hebt om te snijden. Het plakband die manier houdt de randen van het materiaal aan elkaar, zoals in het geval van porseleinen tegel, die gevoelig afsplinteren tijdens het snijden. Zelfs met een goede zaag en een goed mes, porselein soms chip, maar tape is uw geheime wapen.

Secundaire Piece

Een oude timmerman truc die ook werkt voor het snijden van tegels omlaag naar grootte is om een ​​stuk schroot tegel bevatten. In wezen, je plaatst het stuk schroot materiaal in de lade eerste, zet dan de werkelijke stuk in de voorkant van dat stuk, zodat ze stoten tegen elkaar. Wanneer u de snede door de zaag lopen zaagblad het door het eerste stuk en direct in de tweede en helpen voorkomen chippen elke vrij zwevende randen omdat de snijkanten worden versterkt door een ander schroot stuk zal passeren.

Share This Post