Index / tech / Mijn YouTube Video Vertragingen

Share This Post

tech

Mijn YouTube Video Vertragingen

YouTube-video's soms lag, of stoppen en starten vaak tijdens het laden heel langzaam. Er zijn een paar redenen waarom YouTube-video's kunnen achterblijven, en de verschillende methoden om de problemen, afhankelijk van de oorzaak vast te stellen. Als

Advertisement

YouTube-video's soms lag, of stoppen en starten vaak tijdens het laden heel langzaam. Er zijn een paar redenen waarom YouTube-video's kunnen achterblijven, en de verschillende methoden om de problemen, afhankelijk van de oorzaak vast te stellen. Als je eenmaal hebt geïdentificeerd en opgelost het probleem, kunt u terug naar het bekijken van YouTube zonder vervelende pauzes in de video.

Snelheid van de verbinding

Een veel voorkomende reden voor YouTube-video's op vertraging is een lage snelheid van de verbinding, wat betekent dat de informatie reist heel langzaam van YouTube-servers naar uw computer. Je kunt testen om te zien of een lage snelheid van de verbinding is het probleem door het uitvoeren van een snelheidstest, die u gratis kunt doen op tal van websites. YouTube ervaart problemen bij verbinding snelheden tot 500 Kbps. Als u dial-up internet of low-speed breedband, kan uw internetverbinding niet snel genoeg voor YouTube. Als u betaalt voor een hogere snelheid breedbandverbinding, echter, overleg dan met uw Internet service provider om erachter te komen waarom uw snelheid van de verbinding is langzamer dan je betaalt voor.

onvolledige Download

Een YouTube-video kan achterblijven als er problemen met het downloaden van een kopie van de video op uw cache waren - waar uw webbrowser tijdelijk webpagina's opslaat voor u te bekijken. Dit kan uw probleem zijn als je problemen hebt met het bekijken van slechts één YouTube-video, niet veel van hen. Je kan soms het probleem oplossen door het herladen van de pagina en de video opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan het wissen van je cache. Hoe u dit doet is afhankelijk van de browser; in Mozilla Firefox en Internet Explorer, kunt u de optie in het menu "Tools" te vinden.

high Traffic

High traffic op de website van YouTube kan veroorzaken video's te blijven bij. Dit probleem treedt op omdat er te veel mensen proberen om video's te bekijken op hetzelfde moment en YouTube probeert om gegevens om ze allemaal te sturen. Als het probleem niet lijkt te zijn op uw einde, misschien wel de beste oplossing zijn om te wachten en proberen te kijken naar de video later.

Pauzeren van de Video

Het maakt niet uit waarom een ​​YouTube-video is achtergebleven, kunt u meestal krijgen rond het probleem door het pauzeren van de video en ze te laten laden volledig voordat u hem te bekijken. De laadtijd zal traag zijn, aangezien vertraging treedt op wanneer de video probeert sneller dan het kan laden spelen. Je zal echter in staat zijn om de hele video te bekijken als het eenmaal klaar is met laden.

Share This Post