Index / Cars / Mijn Yamaha Grizzly 600 Zal niet Rev

Share This Post

Cars

Mijn Yamaha Grizzly 600 Zal niet Rev

Yamaha eerst begon de productie van de Grizzly ATV, een grote en krachtige tool quad, in 1998 met een 600cc model. Sinds die tijd heeft het merk gezien talrijke technische spin-offs, met inbegrip van een nieuwe 700cc versie in 2011. 2001 was echter h

AdvertisementYamaha eerst begon de productie van de Grizzly ATV, een grote en krachtige tool quad, in 1998 met een 600cc model. Sinds die tijd heeft het merk gezien talrijke technische spin-offs, met inbegrip van een nieuwe 700cc versie in 2011. 2001 was echter het laatste jaar van het merk in een 600cc versie. Voor deze oudere ATV's, kunnen er problemen ontstaan ​​die kleine reparaties en het oplossen van problemen vereisen. Voor Grizzly 600 quads die niet langer zal rev of start, Yamaha noemt twee mogelijke problemen en oplossingen in de handleiding van de ATV's.

Wat je nodig hebt

Standard moersleutel

Tang

20A zekering

Bougiesleutel

Bougie gat hulpmiddel

NGK DPR8EA bougie

hoofdzekering

Controleer eerst de hoofdzekering. Als het heeft geblazen, kan de startmotor niet en de quad zal niet rev.

Verwijder de stoel van de Grizzly 600. Gebruik een sleutel om de stoel los te schroeven en trek het weg. De hoofdzekering bevindt zich onder deze stoel.

Gebruik een tang om verwijder voorzichtig de hoofdzekering.

Controleer de zekering. Als de verbinding in het midden van de zekering duidelijk wordt verbroken, wordt het kapot. Als het niet duidelijk is of de verbinding is verbroken, sluit u de zekering van een multimeter. Als de multimeter iets anders dan ongeveer nul ohm leest, is de zekering gesprongen.

Vervang een gesprongen zekering door een nieuwe zekering van 20A.

Installeer de zitting en bedien de elektrische starter. Als de quad nog steeds niet start, ga naar de volgende sectie.

Bougie

Controleer de conditie van de bougie als de Grizzly's motor draait, maar zal niet starten.

Verwijder de bougie, zich binnen enkele cilinder van de Grizzly's. Verwijder de bougiedop en gebruik een bougie sleutel om de plug tegen de klok in draaien en til het uit de cilinder.

Controleer de conditie van de bougie. Als het wordt verbrand, broos of gescheurd is, te vervangen door een nieuwe NGK DPR8EA bougie.

Meet de elektrodenafstand, dat de afstand tussen de haak aan het einde van de plug. Het moet zijn tussen de 0,03 en 0,04 inch.

Langwerpige de bougie gat met behulp van een bougie gat hulpmiddel om trek de haak breder als de kloof is te dun.

Verkort de bougie gat door simpelweg op de haak einde tegen een stevige, vlakke ondergrond.

Installeer de bougie door te draaien met de klok mee in de cilinder met een bougiesleutel en terugzending van het bougiedop.

Probeer de elektrische starter opnieuw. Als de Grizzly nog steeds niet zal rev of start, neem het mee naar de winkel voor inspectie.

Hints

Yamaha beveelt aan dat eigenaren de Grizzly 600 tot een gecertificeerde Yamaha dealer voor groot onderhoud, of om de batterij op te laden.

Gebruik alleen de in de handleiding Yamaha onderdelen, waaronder een 20A zekering en een NGK DPR8EA bougie. Het gebruik van niet-gecertificeerde onderdelen kan leiden tot ernstige schade aan de motor.

Share This Post