Index / Huis / Mijn Well Water Pressure Tank lekt

Share This Post

Huis

Mijn Well Water Pressure Tank lekt

Tenzij je goed waterdruk tank lekt uit een sanitair fitting, zoals de watertoevoerleiding, de vaststelling van een goed water tank is bijna onmogelijk, want het is een afgesloten, gelast en zelfstandige eenheid. Als u vindt dat uw goed waterdruk tank

Advertisement

Tenzij je goed waterdruk tank lekt uit een sanitair fitting, zoals de watertoevoerleiding, de vaststelling van een goed water tank is bijna onmogelijk, want het is een afgesloten, gelast en zelfstandige eenheid. Als u vindt dat uw goed waterdruk tank lekt, jagen de bron om te bepalen of je het kunt oplossen. Terwijl lekken gebeuren in een druktank anders dan het gebied rond de inrichting, voor het grootste deel een lek in naad of constructie van de tank is eerder uitzondering dan regel.

Wat je nodig hebt

 • waterpomptang

  Loodgieter tape

  Ijzerzaag of heen en weer gaande zaag

  file

  Schuurpapier

  PVC leidingdelen

  PVC koppeling

  PVC draadeind

  PVC primer

  PVC lijm

  band meter

  Draagbare luchtverdedigingssystemen druktank

  Handdoek

Montage van de Pijp Lekken

Bepaal de plaats van het lek op de goed waterdruk tank. Gebruik een droge doek en veeg het water uit de tank en aandacht besteden aan waar het water komt. Dit kan enige speurwerk nodig als loodgieterij op lekken hebben meestal een punt van oorsprong uit de buurt van waar je het water pooling te vinden.

Schakel de stroomonderbreker dat de bevoegdheden van de goed pomp en de drukschakelaar na het bepalen dat het lek komt uit een pijp montage. Tap de tank van water na het afsluiten van de stroomtoevoer naar de pomp en schakelaar.

Maak de waterlijn fitting met de waterpomptang en reinig de schroefdraad rond de mannelijke waterleiding. Inspecteer de fitting op breuken of scheuren, omdat het niet ongewoon dat deze optreedt in de tijd, vooral als de buis wordt blootgesteld aan het weer.

Vervang nodig buisdelen door het snijden van de PVC-pijp en het toevoegen van een vrouwelijk koppelstuk aan de buis uit de put. Gebruik een ijzerzaag of heen en weer gaande zaag en verwijder de slechte pijp sectie. File het einde van de snede om eventuele bramen te verwijderen en follow-up met een buff van het schuurpapier. Zwabberen de binnenkant van de vrouwelijke koppeling met de paarse pijp primer gevolgd door de lijm. Houd de koppeling op de buis uit de put voor ongeveer een minuut. Zwabberen het einde van de koppeling vrouwelijk met primer en vervolgens lijm en doe hetzelfde voor de non-threaded einde van de pijp die zal hechten aan de druktank. Zijn plaats te houden voor een minuut. Wikkel tape nieuwe loodgieter rond de schroefdraad mannelijke einde te zetten aan de druktank met de waterpomptang.

Schakel de stroomonderbreker weer op en laat de tank te vullen met water. Controleer de fitting te bevestigen het is niet meer lekt.

Test de druktank

Schakel de stroom naar de pomp en drukschakelaar. Open het dichtstbijzijnde klep om het water druktank af te tappen. nudge voorzichtig de druktank zonder losmaken van de waterlijn en luisteren naar het geluid van klotsende binnen. Als je hoort klotsen, is dit een indicatie dat de tank een gebroken water blaas kan hebben. Dit vereist volledige vervanging van de druktank, aangezien niet kan worden vastgesteld. Als het niet klotsen, gaan naar de volgende stap.

Test de luchtdruk in de tank om te zien of het te hoog is ingesteld, waardoor de tank te lekken bij de fittingen. Voltooi deze test, terwijl de tank is nog leeg. Plaats de band meter op de lucht vulklep en noteer de druk setting. De tank moet 2 pond per vierkante inch bevatten minder druk dan cut-in instelling voor de goed pomp de druk switch. Wanneer de drukschakelaar is ingesteld op de pomp op te slaan bij 30 psi, moet de druktank maximaal 28 psi bevatten.

Verwijder overtollig veel lucht in de tank om de druk aan te passen. Gebruik een schroevendraaier te duwen in de kleine stam in de lucht vulklep om de extra lucht te laten ontsnappen. Test de luchtdruk met de band meter opnieuw en toe te voegen of laat de lucht totdat het op de juiste druk.

Hints

Controleer alle buisleidingen de te zorgen dat ze zijn niet de bron van een waterlekkage. Het is waarschijnlijker dat de leidingen lek in tegenstelling tot de druktank, zelfs als de druktank is niet nieuw. De pijpen en groter wanneer veranderingen in het weer, en als ze bevriezen op enig moment, kan dit leiden tot het scheuren en lekken. Vervang gebarsten of lekkende pijp secties. Als geen van deze het lek op te lossen, de tank meer dan waarschijnlijk moet worden vervangen.

Wees voorzichtig bij het werken in de buurt van elektriciteit en water.

Share This Post