Index / Tuin / Mijn Orbit Sprinkler zal zichzelf niet uitschakelen

Share This Post

Tuin

Mijn Orbit Sprinkler zal zichzelf niet uitschakelen

Orbit sprinklers rekenen op een reeks controlemechanisme goed te laten werken. Een klep, elektromagnetische en timers allemaal samenwerken om het water te laten stromen. Als een van deze inrichtingen beschadigd, kan de sprinkler niet automatisch uitg

AdvertisementOrbit sprinklers rekenen op een reeks controlemechanisme goed te laten werken. Een klep, elektromagnetische en timers allemaal samenwerken om het water te laten stromen. Als een van deze inrichtingen beschadigd, kan de sprinkler niet automatisch uitgeschakeld.

Valves

Elk sproeisysteem afhankelijk van kleppen het waterdebiet elke zone controleren. Een kapotte klep kan betekenen water zal niet automatisch uitgeschakeld. Wanneer dit gebeurt, schakelt u op het tabblad of ring op de zwarte elektromagneet op de top van de klep met de klok mee totdat het water wordt uitgeschakeld. Deze ring of tab zit rond de basis van elke spoel. Kunt u ook handmatig afsluiten van de water door het draaien van beide kogelkleppen die zich op de druk vacuĆ¼mklep boven de sprinkler kleppen.

Solenoids

Elektromagneten zitten op de top van de kleppen en de controle van een kleine zuiger die het water aan en uit gaat. Als u gebruik maakt van een handmatige sprinklerinstallatie, deze spoelen zijn het controlepunt voor elke klep. Als het water niet wordt uitgeschakeld wanneer u het tabblad of ring draai aan de basis van de spoel, kunt u proberen het verdraaien van de gehele elektromagneet met de klok mee. De extra druk zal meestal uitgeschakeld het water.

timers

Timers zijn het hart van de automatische sprinklersystemen. Een timer stuurt een elektrisch signaal naar de kleppen om ze aan of uit te schakelen. Een gebroken timer zal niet het signaal te sturen voor een sprinkler te beginnen of eindigen zijn cyclus.

Share This Post