Index / Huis / Mijn luchtbevochtiger Baffle is lawaaierig

Share This Post

Huis

Mijn luchtbevochtiger Baffle is lawaaierig

Bevochtigt kan een verscheidenheid aan geluiden te creëren, wat te verwachten en wat die problemen aan te geven. De bevochtiger baffle is de vent of paneel dat de luchtstroom die door de bevochtiger is gepasseerd controleert. Als het gaat om lawaai t

AdvertisementBevochtigt kan een verscheidenheid aan geluiden te creëren, wat te verwachten en wat die problemen aan te geven. De bevochtiger baffle is de vent of paneel dat de luchtstroom die door de bevochtiger is gepasseerd controleert. Als het gaat om lawaai te maken, kan het probleem worden gerelateerd aan het schot en hoe deze is geïnstalleerd op het systeem, maar in gedachten andere mogelijke oorzaken nabij het schot ook.

Common Noise

Als je gewoon een luchtbevochtiger hebben gekocht, wees maar niet bang over de geluiden maakt wanneer je voor het eerst gaat gebruiken. Luchtbevochtigers kunt klikken, borrelen en huiver tijdens het gebruik. Dit zijn de natuurlijke geluiden van het water, elektromagnetische en verdamper mechanismen die werkzaam zijn. Hoewel ze meer opvallen in de buurt van het schot waar het geluid gemakkelijker kunnen verlaten zou zijn, zouden ze geen probleem aan. Als het schot zelf trilt of een geluid maakt, dit is iets wat je kunt repareren.

gehechtheid

Als uw scherm trilt en ratelende elke keer dat u de luchtbevochtiger gebruikt, kan dit een teken zijn dat het systeem niet goed bevestigd zijn. Indien het schot en andere componenten niet strak tegen elkaar geschroefd kunnen trillingen opbouwen, waardoor lawaai rond de delen van het systeem die losser van aard zijn, zoals de baffle. Controleer uw bouten en schroef ze in of vervang ze, indien nodig.

kromtrekken

Het vocht dat de luchtbevochtiger uitzendt bevat warmte. Na verloop van tijd kan de combinatie van warmte en vocht corroderen of warp materialen. Dit geldt ook voor metalen openingen of schotten geïnstalleerd als onderdeel van uw systeem. U kunt meestal niet herstellen van dit soort kromtrekken. U kunt het beste is om het schot te vervangen en stel de luchtbevochtiger op een lager niveau, zodat het minder schade aan uw systeem doet.

Filter

Luchtontvochtigers gebruiken filters om zowel de lucht en het water te beschermen tegen verontreinigingen. De aanwezigheid van water en warmte kunnen veroorzaken deze filters gemakkelijk vullen met vuil en schimmel. Belemmerd lucht en water stroom kan ongewone geluiden in uw ontvochtiger die vooral merkbaar rond de baffle kan veroorzaken. Reinigen en repareren uw filters te bepalen of het geluid te verminderen of te stoppen.

Share This Post