Index / Huis / Mijn Kenmore 70 Series Wasdroger start niet

Share This Post

Huis

Mijn Kenmore 70 Series Wasdroger start niet

Consumenten besteden duizenden dollars op onnodige service calls per jaar, alleen om te ontdekken dat ze hun apparaten kunnen hebben vastgesteld zonder de hulp van een professional. Als uw Kenmore 70-serie wasdroger niet start, zijn er een paar eenvo

AdvertisementConsumenten besteden duizenden dollars op onnodige service calls per jaar, alleen om te ontdekken dat ze hun apparaten kunnen hebben vastgesteld zonder de hulp van een professional. Als uw Kenmore 70-serie wasdroger niet start, zijn er een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om het probleem te verhelpen en bespaar jezelf de moeite en de kosten van een service call.

Sluit uw droger in het stopcontact. Trillingen van normaal gebruik kan ertoe leiden dat het apparaat losgekoppeld worden.

Laad de droger en sluit de deur stevig vast. Als de deur niet goed gesloten is, zal het toestel niet starten.

Controleer de pluiszeef voor overtollige pluizen. Als het lint scherm wordt geblokkeerd, zal de droger niet starten.

Verwijder de ontluchtingsslang van de achterkant van de droger en controleer op verstoppingen. Koppel uw droger, en gebruik een bezemsteel of een andere lange, onbuigzame object aan de binnenkant van de slang te reinigen. Uw droger start niet als de slang is verstopt. Het elimineren pluizen opbouw elimineert ook brandgevaar, zoals pluis is een zeer ontvlambaar materiaal.

Bel een reparateur als u niet in staat om je droger te beginnen op uw eigen zijn. De Kenmore 70-serie Wasdroger heeft ingewikkelde bedrading die het best onderhouden door een erkende reparateur.

Hints

Gebruik de achterkant van uw wasdroger niet te verwijderen, tenzij u ervaren in dit gebied. Dit brengt een hoog risico op ernstige elektrische schok of de dood, en mag alleen worden gedaan door een bevoegde professional.

Share This Post