Index / Huis / Mijn Ice Maker lekt op een LG Koelkast

Share This Post

Huis

Mijn Ice Maker lekt op een LG Koelkast

Als de ijsmaker LG lekt, is het belangrijk om het probleem direct aanpakken door het afsluiten van de watertoevoer naar de koelkast, terwijl de situatie geëvalueerd. Door het controleren van uw koelkast, kunt u in staat om het probleem te lokaliseren

Advertisement

Als de ijsmaker LG lekt, is het belangrijk om het probleem direct aanpakken door het afsluiten van de watertoevoer naar de koelkast, terwijl de situatie geëvalueerd. Door het controleren van uw koelkast, kunt u in staat om het probleem te lokaliseren en op te lossen, zonder de noodzaak van een professionele reparateur.

leaky Connections

Nadat het systeem een ​​kans om te drogen heeft gehad, draai de watertoevoer weer tijdelijk en vind de bron van het lek. Indien een lek zich nabij een van de buis of slangverbindingen, probeer aandraaien van de verbinding. Als dit niet werkt, kan het nodig zijn de connector te worden vervangen.

Water Overschrijding Ice Tray

Als de oorzaak van het lek is het water dispenser voor het ijs lade doorschieten de lade, zal het water dispenser moet worden verplaatst. Raadpleeg uw eigenaar handleiding voor de juiste water dispenser buis positionering.

Water te hoog

Als de waterdruk te hoog is, kan het water dispenser water spuiten in je vriezer. Het verkleinen van de ijsblokjes koelkast merken kan dit probleem oplossen in veel gevallen. Zo niet, dan moet u een loodgieter te raadplegen over het verminderen van de druk om tussen de 21 en 121 PSI.

Unlevel Ice Tray

In sommige modellen, de randen van het ijs trays zijn laag genoeg dat water kan morsen als de koelkast niet waterpas. Stel de benen onder de koelkast door ze draaien te zorgen voor de koelkast waterpas. Gebruik een waterpas gelegen op de top van het apparaat om te controleren of het niveau.

Share This Post