Index / tech / Mijn Hamachi VPN is traag

Share This Post

tech

Mijn Hamachi VPN is traag

LogMeIn Hamachi is een virtual private network ontworpen om lokale netwerken (LAN's) te simuleren. Hamachi wordt voornamelijk gebruikt door gamers om een ​​virtuele LAN te creëren zodat ze oudere pc games te spelen over het internet. Een veelgehoorde

Advertisement

LogMeIn Hamachi is een virtual private network ontworpen om lokale netwerken (LAN's) te simuleren. Hamachi wordt voornamelijk gebruikt door gamers om een ​​virtuele LAN te creëren zodat ze oudere pc games te spelen over het internet. Een veelgehoorde klacht is dat uw Hamachi langzaam kan lopen, wat resulteert in een vertraagde verbinding die sterk je games van invloed kunnen zijn. Er zijn een paar technieken voor het oplossen van problemen die u kunt gebruiken om de snelheid van uw Hamachi-verbinding.

Sluit alle programma's die gebruikmaken van bandbreedte, zoals file-sharing programma's, alle huidige downloads en elke video of audio internetprogramma's.

Sluit alle antivirus software voor de duur van uw Hamachi gebruik. Opnieuw inschakelen antivirussoftware als u klaar bent met Hamachi.

Controleer of uw firewall is waardoor Hamachi toegang en de juiste poorten worden doorgestuurd. Raadpleeg de handleiding van uw firewall, zoals elke firewall is anders.

Neem contact op met uw ISP over het upgraden van uw internetverbinding. Uw internetverbinding kan niet sterk genoeg om Hamachi te ondersteunen op optimale snelheid, en Hamachi is alleen zo snel als uw verbinding.

Share This Post